Published On: Ned, ruj. 30th, 2018

Skup za obranu časti, dostojanstva te psihičkog i tjelesnog zdravlja žrtava ratne agresije na grad Vukovar 1991. godine

Etički, moralno, humanistički, društveno i domoljubno je odgovorno i primjereno aktivno i neposredno poduprijeti skup humanizma, empatije i solidarnosti sa žrtvama ratne agresije JNA te paravojnih srbijanskih i lokalnih srpskih jedinica na civilno stanovništvo i branitelje grada Vukovara 1991. godine!

Ujedno je sudjelovanje na  tom skupu čovječnosti, empatije i solidarnosti i zaštita psihičkog i tjelesnog zdravlja žrtava ratne agresije odnosno građana Vukovara; jer svakodnevno susretanje na ulicama Grada silovatelja, ubojica i agresora koji im se uz to i podsmjehuju te   ponižavaju i obezvrjeđuju kao ljude, kronična je psihotrauma koja se godinama kumulira te kod žrtava izaziva psihičke i tjelesne poremećaje i bolesti!

Građanke i građani, narode hrvatski:                                                                                                                      SVI  NA  SKUP  U  VUKOVARU  13.  LISTOPADA  2018.  ZA  OBRANU  ČASTI,  DOSTOJANSTVA  TE  PSIHIČKOG  I  TJELESNOG  ZDRAVLJA  ŽRTAVA  RATNE  AGRESIJE  NA  GRAD  VUKOVAR !

Odbor  „Ljudi za ljude – ljubav, empatija, altruizam i solidarnost zrcalo su čovječnosti“

Erih Lesjak

 

Sadržaji objavljeni u rubrici Kutak za čitatelje nisu osobni stav uredništva te mogu, a i ne moraju odgovarati stavu urednštva.

Pratite me

J.D.

Tajnica UHB RH / novinarka / radijska voditeljica i urednica at UHB RH / Braniteljski Radio RH / Portal Dnevnih Novosti
Udata, supruga dragovoljca i hrvatskog branitelja, majka troje odrasle djece, dugogodišnji borac za braniteljska prava.
J.D.
Pratite me

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
“AFERA SMS”, KOSOVO, PUPOVAC – IMA LI KRAJA TOJ IDIOTARIJI!?

Sindrom "kljukanih gusaka" kod nas je uzeo maha. Oni koji vode igru nalaze se u svojim uredima (političari, obavještajno podzemlje,...

Close