SLOVENSKI POLICAJAC UPUCAO MIGRANTA? Mediji pišu da je Iračanin nožem ranio taksista pa krenuo prema policiji

Mediji neslužbeno navode kako policija ne isključuje mogućnost da je napad na vozača taksija nastao kao posljedica svađe između ilegalnih migranata i krijumčara, odnosno organizatora ilegalnih prijelaza, što još nije službeno potvrđeno

Pucnjem u nogu slovenski policajac je  u nedjelju onesposobio  stranog državljanina, navodno Iračanina i migranta, nakon što je on ranio domaćeg  taksista, a onda nožem krenuo prema organima reda odbijajući se predati, objavili su u ponedjeljak slovenski mediji, pozivajući se na izvore u policiji.

Kako jutros potvrdila policija iz Nove Gorice, grada na zapadu zemlje uz granicu s Italijom, incident se dogodio u nedjelju oko 18 sati, kad je policija na dojavu građana na cesti prema mjestu Vogrsko našla slovenskog taksista koji je imao okrvavljen vrat, a nedaleko tog mjesta i njegov automobil u kojemu je sjedila nepoznata osoba za koju su ustanovili da ne razumije slovenski i da je stranac.

Nije se odazvao na pucanj upozorenja

Taksist im je ispričao da ga je spomenuti napao pa su policajci dotičnog na engleskom pozvali da izađe iz vozila i legne na zemlju, što je on odbio i krenuo nožem prema jednom od njih. Budući da se nije odazvao na pozive i na pucanj upozorenja u zrak, onesposposobljen je pucnjem u donji dio noge, svladan i oduzeto mu je oružje.

Osumnjičeni stranac  je odvezen u obližnju lokalnu bolnicu, gdje ostaje pod policijskim nadzorom, a prilikom intervencije lakše je ozlijeđen i jedan policajac, potvrdila je jutros policija, dodavši kako je istraga utvrdila da je policajac reagirao pravilno i da je upotreba vatrenog oružja u tom slučaju bila u okviru zakona i propisa o postupanju policije.

Protiv osumnjičenog vodi se predkazneni postupak zbog kaznjenog djela lakše tjelesne ozljede  taksista opasnim oružjem te za  napad na službenu osobu, odnosno policajca.

Identitet se još provjerava

Kako prenose slovenski mediji, prema prvim saznanjima osumnjičeni je migrant, irački državljanin, ali se njegov identitet i domicil još dodatno provjeravaju. Isto tako, mediji neslužbeno navode kako policija ne isključuje mogućnost da je napad na vozača taksija nastao kao posljedica svađe između ilegalnih migranata i krijumčara, odnosno organizatora ilegalnih prijelaza, što još nije službeno potvrđeno.

Mediji navode kako je riječ o drugom teškom incidentu vezanom na migrante nakon što je prije par mjeseci nekoliko njih otelo starijeg seljaka u vinogradu u južnom dijelu zemlje, a onda s njime i vozilom pobjeglo u Italiju, gdje su uhićeni i vraćeni slovenskoj policiji. Hina

Displaying 9 komentara
Have Your Say
 1. Milkica Milka Dn Milkica Milka Dn napisao:

  A sta. je mogao drugo. Pustiti ga da on prvi stigne nasrnuti na njega. Tako se to rješava

 2. Mladen Meštrić Mladen Meštrić napisao:

  Tak treba šus posred čela pa nek se ponaša kak mu dojde. Na granicu šmajser umjesto pikeče žice.

 3. Marinko Rajić Marinko Rajić napisao:

  Bravo za policajca

 4. Samo Stefancic Samo Stefancic napisao:

  pa bravo ,ta banda sugavaca misli da moze raditi sta ich volja,ali su se zajebali,bice Toga jos,dok ich se sve ne vrati u njihove vukojebine,pa neka se kolju medjusobno,bas ljepo nam zahvaljuju,DIVLJE HORDE sugavaca…………

 5. Ivo Marić Ivo Marić napisao:

  A gdje su sad nevladine udruge i kmekavci

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Drama kod Molata: Iz mora su spasili 50 djece, bili na jedrenju

Uz 50 djece iz Švicarske i Italije, nadležne službe spasile su i šestero odraslih. Odvezli su ih na sigurno. MRCC...

Close