Published On: Pon, sij. 14th, 2019

SP rukomet: Veličanstvena Hrvatska razbila Makedoniju

Hrvatska  rukometna reprezentacija veličanstvenom je igrom u 3. kolu skupine B, na  Svjetskom rukometnom  prvenstvu  u Njemačkoj i Danskoj, pobijedila reprezentaciju Makedonije s uvjerljivih 31:22.
Jedan od junaka ove večerašnje pobijede bio je Marin Šego, golman reprezentacije, koji je na golu dobio  priliku od prve minute.

U prvom poluvremenu, ovaj 33-godišnji golman bio je na visokom nivou i u tom periodu sakupio je čak sedam obrana, a u drugom poluvremenu nastavio je u istom stilu, te je sveukupno obranio 12 lopti Makedoncima.

Vrhunac svoje sjajne predstave,  Šego je  imao početkom drugog poluvremena, kada je prvo zaustavio jedan udarac Makedonaca, a onda im preko cijelog terena odmah i zabio na prazan gol.

Tokom utakmice,  u više navrata,  hrvatski navijači su mu skandirali ‘Šego, javi se’… kojim pozivima je  koncentriran  na utakmicu dugo odoljevao, ali se sredinom drugog poluvremena ipak odazvao na pozive i tim svojim potezom izazvao erupciju oduševljenja među hrvatskim navijačima.

Uz fenomenalnog Šegu, zapažene “role” u navedenoj utakmici, imali su i ostali igraći, među kojima je teško nekog posebno izdvojiti jer su svi do jednoga svojim doprinosom pridonjeli ovoj veličanstvenoj pobjedi, ali valja napomenuti da je za igraća utakmice izabran kapetan Hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak.
Sutra je slobodan dan na Svjetskom rukometnom prvenstvu, a utakmicu 4. kola naši rukometaši igraju 16.01.2019.g. protiv reprezentacije Bahreina.
Iznad svih Hrvatska!!!!

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Penava: ”Grad Vukovar je epicentar sustavne i kontinuirane velikosrpske puzajuće agresije”

Dan uoči 21. obljetnice mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja, vukovarski gradonačelnik ponovno se obrušio na politiku Vlade i vlastite stranke. Iako...

Close