SPREMA SE KOALICIJA MOSTA I SDP-a ‘Da, razgovarao sam s Bernardićem, nadam se njihovoj potpori!’

Tomislav Panenić potvrdio je za N1 kako je razgovarao s županijskim SDP-om, ali i Davorom Bernardićem o mogućoj potpori njegovoj kandidaturi za župana vukovarsko-srijemske županije.

Panenić je kazao kako očekuje potporu što više stranaka te da je obavio razgovore s HSS-om, HSP-om, HSLS-om i HDSSB-om. Sljedeći tjedan trebao bi dobiti eventualne potvrde stranaka o potpori njegove nezavisne liste.

Panenić je već ranije dobio potporu Mosta, koje je obavijestio da će kontaktirati i SDP. Kako kaže, SDP mu je odgovorio da im je ta opcija prihvatljiva te da razmišljaju o potpori, no da će tu odluku donijeti na županijskom odboru stranke idući tjedan.

Na pitanje hoće li to zakomplicirati odnose s HDZ-om, Panenić kaže: “Osobno nisam za ratove i nadmudrivanja. Ja sam dobio potporu Mosta i meni je prepušteno da probam ostvariti pobjedu. Mostu potpora SDP-a nije problem. Sadašnja je opcija već 12 godina na vlasti, mi tonemo iz godine u godinu. HDZ me vjerojatno neće podržati. SDP ide sa svojom listom, ali njima i Bernardiću je to načelno prihvatljivo. Sve ćemo znati idućeg tjedna”, kazao je Panenić za N1.

Šef SDP-a Davor Bernardić na X. Izbornoj konvenciji Foruma mladih SDP-a Hrvatske komentirao je mogućnost da SDP podrži Tomislava Panenića za vukovarsko-srijemskog župana.

”Slavonija je primjer gdje je HDZ 25 godina na vlasti i gdje je ostavio iseljavanje i siromaštvo. Slavoniji su potrebne promjene. Ne smije u Hrvatskoj biti politika ”kupujem kartu u jednom smjeru”. Promjene u Slavoniji su nužne. Mislim da sam sve jasno o tome rekao. O tome će županijska organizacija odlučiti”, rekao je Bernardić za N1.

Displaying 13 komentara
Have Your Say
 1. Dalibor Vuković napisao:

  Miro biži ća iz Mosta

 2. Ilija Nikolic napisao:

  I što je čudno??????HDZ u Karinu u koaliciju s SDSS-om kontra HSP-a i nikom ništa!!!!!!!!!!!E moj narode kud ode s komentarima a VSŽ vodi punih 27 HDZ i gle ti NAJSIROMAŠNIJI smo,NAJVIŠE mladosti ode ALI to “domoljubima” nije bitno kao ni koalicija u Karinu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Pa MOST jednako SDP

 4. Blaženko Škero napisao:

  Odno đavo jedne i druge u istoj vriči

 5. Vladimir Biondic napisao:

  Mislim da ti to neće pomoći jer tamo dolazi vojni poligon u Vukocar da se napravi reda među komunjarama i četnicima . Dosta nam je vaših sranja iz tvoje stranke treba otići samo 50 ljudi među kojim si i ti .

 6. Gordan Juric napisao:

  Koliko te crvene bagre,pas vam majku j…..

 7. Jozo Brkić napisao:

  Svaka ptica svome jatu leti,nitko od vas nije bolje očekivao.

 8. Sime S. Devcic napisao:

  Jadni ste vi Hrvati i politicari sram vas bilo od bilo koje drzave na svijetu nema tu sloge svak vuce na svoju stranu kako radite tako ce vam i biti……

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
PLENKOVIĆ KRENUO U OBRAČUN S HDZ-ovom DESNICOM

VELIKO PRESLAGIVANJE PLENKOVIĆ KRENUO U OBRAČUN S HDZ-ovom DESNICOM Odlučio je definitivno riješiti se svojeg zamjenika, a poslao je i...

Close