Srpske ‘Novosti’ na naslovnici objavile sklandaloznu sliku prvog hrvatskog predsjednika

Pupovac se zgraža zbog Đakićevog sina, a njegove ‘Novosti’ na naslovnici objavile sklandaloznu sliku prvog hrvatskog predsjednika

Podsjećamo da ‘Novosti’ financira RH

‘Novosti’ Srpskog narodnog vijeća zastupnika Milorada Pupovca su odlučile su posvetiti novi broj svom koalicijskom partneru Hrvatskoj demokratskoj zajednici zbog slučaja sina HDZ-ovog zastupnika Đakića. U svom već poznatom notorno huškačkom i provokativnom stilu krenuli su u napad na sve Hrvatsko, počevši s NDH, Tuđmanom…

Podsjećamo, famozne ‘Novosti’ se financiraju iz hrvatskog državnog proračuna u visini od 3.200.000 kuna (oko 400.000 eura) godišnje.

Tako u novom broju donose tekst Borisa Dežulovića kojeg najavljuju sljedećim riječima:

“Ugovor s đavlom Borisa Dežulovića: Šok i nevjerica!
Skoro punih trideset godina HDZ je kanonizirao NDH kao ‘izraz političkih težnji hrvatskog naroda za svojom samostalnom državom’ – a onda se obješene čeljusti zaprepastio kad je jedan mladi pavijan iz njihovih redova na Fejs stavio fotografiju ustaše s odsječenom srpskom glavom”.

Uz tekst, Novosti su priložile i fotografiju koja je ujedno i naslovnica broja tjednika, a na kojoj je prikazan prvi predsjednik Republike Hrvatske dr. Franjo Tuđman s odrubljenom partizanskom glavom.

Podsjetimo, Ivan Đakić u ponedjeljak je na svom privatnom facebook profilu objavio fotografiju ustaše s odrubljenom glavom četnika uz koju je napisao: “Svim ‘prijateljima’ srbićima čestitam Božić”. Objava je izazvala osude javnosti, medija i političara, te su reagirale i državne institucije, zbog čega je DORH priveo mladog Đakića, koji je jednu noć proveo u pritvoru.

Potez Đakića mlađeg je svakako za osudu, ali ga je počinio bahati klinac i objavio ga na Facebooku, a ovo što su napravile ‘Novosti’ ipak je neka druga dimenzija.

Kao prvo znamo da se financiraju iz državnog proračuna, da za njih pišu propali novinari (većinom mrzitelji Hrvatske), a kao drugo velika je razlika objaviti nešto na internetu, gdje svaka budala piše što mu padne na pamet, nego objaviti na naslovnici jednih novina koje će svaki građanin moći pogledati na kiosku.

Mislim što je previše je previše.

Zato apeliramo na ono malo razuma što je ostalo vladajućoj kliki da pod hitno prekinu financirati Pupovčev glasnik (jer ništa drugo ni nije) te Dežulovića prijave DORHU, i lijepo ga privedu kao i mladog Đakića.

Evo i slike degutantne naslovnice

Displaying 9 komentara
Have Your Say
 1. ODMA UKINUT TAJ RITOBRISAC

 2. Marica Glavas Marica Glavas napisao:

  Nemozes vjerovati i i dalje Pupovac sjedi sa Plenk.

 3. Ante Piteša Ante Piteša napisao:

  Kakav srbin kad nema kokarde nego petokraka😅

 4. Tihomir Miota Tihomir Miota napisao:

  PUPAVČE,KUKAVČE,JAVI SE!U HRVATSKOJ SE PONAŠAŠ KAO DA SI POBIJEDIO SA SVOJIM ČETNICIMA!NEMAŠ M… TO ZNSMO ALI JAVI SE SADA!

 5. 1.kako će premijer reagirati kad mu pupovac drži vladu na okupu? 2.da ustavni suci rade po ustavu,ni premijer ni pupovac nebi bacali narodu blato u u lice.

 6. Jasna Lovrić Jasna Lovrić napisao:

  A gdje su sankcije?!

 7. Zora Tadic Zora Tadic napisao:

  Gdje su sad dušobrižnici,gdje je Pupovac da smiri svoje kama danas,kama sutra?!

 8. Ivo Jozinović Ivo Jozinović napisao:

  zbog ovog treba tužiti i tražiti zabranu finanCsiranja iz proračuna RH

 9. Dalibor Vuković Dalibor Vuković napisao:

  Ko je ovo dozvolio da se smeće uopće finsncira

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
SRBIJA NA NOGAMA: ‘Kolinda sprema optužnice protiv 20 tisuća Srba, imena – POZNATA!’

Srbijanski mediji u nevjerici izvještavaju o “jezivom planu” hrvatskih vlasti s predsjednicom Kolindom Grabar – Kitarović na čelu, koji pripremaju...

Close