Published On: Čet, svi. 10th, 2018

Srpski vojnici položili su vijenac Draži Mihailoviću

Fotografija pripadnika Vojske Srbije koji u uniformama polažu vijenac na spomenik četničkom vojskovođi Draži Mihailoviću i streljanim Ravnogorcima pojavila se ovih dana na društvenim mrežama i izazvala opću nevjericu, pa čak i sumnju da je u pitanju fotomontaža. Međutim, srpski vojnici su zaista odali počast četnicima na Ravnoj gori i snimak koji kruži internetom je – autentičan, navodi Blic.

Sve je zapravo počelo kada je na društvenim mrežama objavljena sporna fotografija, koja se masovno dijelila na društvenim mrežama i komentirala. U prvom momentu srbijansko Ministarstvo obrane je šutilo, da bi poslije nekog vremena demantiralo da su pripadnici VS sudjelovali u obilježavanju godišnjice Ravnogorskog pokreta i položili vijenac na spomenik Mihailoviću.

Displaying 2 komentara
Have Your Say
  1. BRANE napisao:

    zaboravija sam,,,,ZA DOM SPREMNI

  2. BRANE napisao:

    Ljudi ,,ja se slažem s tim,…tako da cemo mi i našeg oca vratiti u domovinu Hrvatsku,,on se zove dr.poglavnik Ante Pavelic,,,i hvala,,,bravo Srbija.

Leave a comment

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Goldstein na HTV-u prijetio da će napraviti skandal zbog izjava o Jasenovcu nakon 1945. godine

U subotu se održava komemoracija bleiburškim žrtvama s dosad najjačim mjerama sigurnosti i bez političkih poruka. Na Bleiburškom je polju...

Close