Published On: Čet, sij. 8th, 2015

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara podržava Kolindu Grabar Kitarović

ZAGREB – Stožer za obranu hrvatskog Vukovara u četvrtak je pozvao građane da izađu na drugi krug predsjedničkih izbora i svoj glas daju predsjedničkoj kandidatkinji HDZ-a Kolindi Grabar Kitarović koja se “iskristalizirala kao kandidatkinja koja se bori za nacionalne interese”.

Predsjednik Stožera Tomislav Josić rekao je na konferenciji za novinare na Trgu sv. Marka da je Grabar Kitarović s njima održala nekoliko sastanaka u vezi problematike Vukovara i cijele Hrvatske, pri čemu se pokazala kao kandidatkinja koja se bori za nacionalne interese.

Za predsjedničkog kandidata SDP-a Ivu Josipovića rekao je da u pet godina mandata nije napravio ništa, a sada samo daje obećanja.

“Josipović je imao pet godina mandata i nije napravio o ništa. Sada pokušava davati nekakva obećanja, a trebao bi se hvaliti sa svojim djelima. Imao je mandat koji nije iskoristio kako je trebao i treba se maknuti”, kazao je Josić novinarima.

Također je ustvrdio da Josipović nije želio razgovarati sa Stožerom, već je u Vukovaru “našao minornu grupicu ljudi s kojima razgovara”.

Najavio je da će Stožer “nastaviti čvrstu borbu za zaštitu hrvatskih nacionalnih interesa i boljitak svakog čovjeka u Hrvatskoj, a 2015. će označiti početak bolje i pravednije Hrvatske”.

Josić je optužio premijera Zorana Milanovića i ministra branitelja Predraga Matića da su napali predsjednika Udruge stopostotnih invalida Domovinskog rata Đuru Glogoškog zbog izborne kampanje.

“Oni su se upleli u samoj izbornoj kampanji, a zanimljivo je da je premijer Milanović svoju izjavu dao na dan ranjavanja Glogoškog. Ne vjerujem da je to slučajno, i to služi njima na čast”, kazao je Josić.

Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor: Uredništvo

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
HNES: OTVORENO PROSVJEDNO PISMO

HNES: OTVORENO PROSVJEDNO PISMO HRVTSKOJ RADIOTELEVIZIJI I HRVATSKOJ IZVJEŠTAJNOJ NOVINSKOJ AGENCIJI (HRT / HINA) I unatoč činjenici što je Hrvatsko...

Close