Strava u Međimurju: u kući pronašli mrtvo tijelo, sumnja se da je riječ o djevojci nestaloj prije 18 godina koja je živjela u toj kući

Jasmina Dominić koja je živjela na toj adresi nestala je još 2000. godine i od tada joj se gubi svaki trag

U subotu, 16. veljače mještani Nove ulice u Palovcu ostali su u čudu kada su ugledali policijska vozila. Odmah je bilo jasno da se nešto dogodilo u kući čiji je ulazak u dvorište bio ograđen policijskom trakom. Do nas su došle informacije kako je pronađeno mrtvo tijelo.

Nakon našeg upita takvu nam je informaciju potvrdio i glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek.
– PU međimurska u 12 sati iz Zavoda za hitnu medicinu zaprimila je dojavu da je u Palovcu u obiteljskoj kući pronađen leš nepoznate osobe. Na terenu je državna odvjetnica koja zajedno s policijom provodi očevid – rekao je Risek.

Prema neslužbenim informacijama tijelo je pronađeno u zamrzivaču koji se nije smio otvarati – sve do danas kada je netko odlučio zaviriti u ‘škrinju’ i tako otkrio dugogodišnju tajnu. Mještani kažu kako je još 2000. godine nestala Jasmina Dominić rođena 1977. godine koja je živjela na toj adresi. Jasmina se u evidenciji nestalih vodi više od 18 godina i nikada je nisu pronašli.U opisu stoji da je nestala tijekom kolovoza 2000. godine u Zagrebu, a kao okolnosti se navode napuštanje fakulteta i posla (student servis). Od tada se Jasmini gubi svaki trag. Sumnje mještana su stoga opravdane da bi pronađeno tijelo moglo biti upravo od Jasmine.

No, ovo su samo nagađanja i neslužbene informacije. U tijeku su kriminalistička istraživanja, a stručnjaci bi pregledom trebali utvrditi identitet osobe i uzrok smrti. Nije poznato tko je našao tijelo i pozvao policiju. Inače, kao doznajemo, u toj kući danas živi njezina sestra s obitelji i navodno su dvije osobe privedene na obavijesni razgovor.

– Zadnji sam je put čuo kad je rekla da ide na brod, na kojem je radila preko student-servisa. Rekla je da ide i u Pariz. Od tada nemamo nikakvih informacija o njoj. Prije Nove godine bila je kod nas policajka i pitala je nam se Jasmina možda javila. Na žalost, nije – rekao je 2011. godine za Večernji list Jasiminin otac Martin Dominić koji je u međuvremenu preminuo.

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
SP skijanje: Četvrto uzastopno zlato za Shiffrin u slalomu, Komšić 30.

Amerikanka Mikaela Shiffrin osvojila je četvrti uzastopni naslov svjetske prvakinje u slalomu na SP u skijanju u Areu, do novoga...

Close