Published On: Pon, pro. 9th, 2013

Thompson 29. prosinca u herojskome gradu Vukovaru!

9.12.2013.

Otkako je započela turneja „Ora et labora“, svaki je koncert ne samo sjajna glazbena, već svojom atmosferom i iznimna emotivna priča o kojem god se gradu radilo. No jedan je grad koji kako kod Marka Perkovića Thompsona, tako i u srcima mnogih ima svoje posebno mjesto – herojski grad Vukovar. Grad kojega se Thompson i njegova publika sjete na svakome koncertu i kojemu pjesmom izražavaju duboko poštovanje.

Svoje posebno mjesto Vukovar ima i na koncertnoj karti turneje pa će nakon brojnih koncerata u Hrvatskoj i dijaspori i Vukovarci imati priliku uživati u velikome glazbenom događaju i sjajnoj atmosferi. Koncert će se održati u nedjelju, 29. prosinca u 20,30 sati u sportskoj dvorani Borovo naselje, a ulaznice po cijeni 80 kn mogu se kupiti na kioscima Tiska, u Tisak media centrima i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Kao i svi dosadašnji koncerti, i ovaj svojoj vjernoj publici jamči glazbeno-produkcijski događaj na najvišoj razini te set listu sastavljenu od pjesama s novoga albuma, ali i najboljih dosadašnjih hitova, od laganijih pjesama do žestoke svirke. Thompson i bend zasigurno će pružiti više od dva sata sjajne izvedbe, uz mnoštvo svjetlosnih i video efekata. Repertoar je to koji će zadovoljiti različite ukuse, ali i koji će zajedno s publikom stvoriti sjajan ugođaj.

No ono što će nesumnjivo doći do izražaja jest atmosfera zajedništva, vjere i ljubavi, atmosfera koja budi nadu i daje snage, a to je ono što je držalo Vukovarce, te istinske heroje, i tijekom rata i danas.

Nesumnjivo bit će to poseban koncert za sve Thompsonove obožavatelje – i Vukovarce, ali i one koji će pristići iz svih krajeva Hrvatske, koncert koji će imati svoje mjesto u srcima mnogih, baš kao i Vukovar!

Više informacija možete pronaći na Thompsonovoj službenoj web stranici

Izvornu vijest možete pogledati ovdje

Autor: Uredništvo

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Presuda za zločine u Sisku: Milankoviću osam godina, Bošnjak oslobođen; Suborci u znak potpore pjevali Lijepu našu

Bivši zamjenik načelnika PU Sisak, Vladimir Milanković, osuđen je na osam godina zatvora. Drago Bošnjak oslobođen je optužbi te je...

Close