TKO JE LIJEČNIK KOJI JE ZAVRŠIO U PRITVORU ZBOG MITA OD 100 EURA?

U svojoj ordinaciji radi već 20 godina, mještani kažu da je pomogao oko bolovanja…

Zbog primanja mita je u pritvoru završio 66-godišnji liječnik iz Gregurovca u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Uhvaćen je prošle srijede u akciji policije, Ravnateljstva policije i USKOK-a, a u suradnji s pacijentom koji mu je dao 100 eura mita, piše Podravski.hr i dodaje da se radi o dr. Farisu Swindehu čija ordinacija tamo radi već dvadesetak godina.

Mještani kažu da je dr. Swindeha bio dobar liječnik, no neki su rekli i da se priča kako je on često pomagao u otvaranju bolovanja.

Mještani Gregurovca ostali su sada bez svojeg liječnika, a još se ne zna tko će doći raditi kao njegova zamjena.

Podravski.hr piše da je policija nakon kriminalističkog istraživanja o ovom liječniku USKOK-u podnijela kaznenu prijavu, a idućeg bi se tjedna trebalo znati prijeti li doktoru Farisu Swindehu i gubitak licence zbog primanja mita.

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
POKRENUTA OVRHA: Sanaderu se oduzima 17,5 milijuna kuna

Bivši premijer Ivo Sanader upućen je u ponedjeljak u Centar za dijagnostiku remetinečkog zatvora koji će odlučiti gdje će služiti...

Close