Tolušić: Na koju bandu sam mislio? Na onu koja će vrlo brzo završiti u zatvoru

‘Sve ćete znati kad završe istražne radnje’, kratko je dolazeći na sjednicu u Banske dvore komentirao potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić aferu oko fotomontaže

‘Sve ćete znati kad završe istražne radnje’, rekao je Tolušić i na pitanje novinara na koju je bandu mislio kad je govorio o ljudima koji stoje iza fotomontaže, odgovorio: ‘Na onu bandu koja će vrlo brzo završiti u zatvoru’, javlja N1.

Nakon izbijanja afere u čijem se središtu našao zbog fotomontaže, Tolušić je novinarima rekao kako uvodi red u svoj sektor i ‘čisti kriminal u njemu dvije godine’.

‘Dirnuo sam u niz osinjih gnijezda i drago mi je zbog toga’, rekao je Tolušić te dodao kako svi oni koji misle da će se to riješiti ‘prijetnjama, podmetanjima i medijskim pritiscima u zadnje vrijeme’, to mogu zaboraviti.

‘Bandi koja se malo zaigrala’, poručio je da se ‘namjerila na krivog i da počnu pakirati kofere’.

Tolušić očekuje kako će policija i DORH odraditi vrlo brzo svoj posao.

Slučaj navodnog fabriciranja Tolušićevih fotografija komentirali su i drugi ministri, a njihove izjave poslušajte u nastavku.

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Predrag Peđa Mišić: Sve je bio samo dobar san…

Predrag Mišić, poznati vukovarski branitelj, bivši logoraš, a danas vijećnik Hrvatske konzervativne stranke u Gradskom vijeću Grada Vukovara, objavio je...

Close