Published On: Ned, velj. 1st, 2015

Tomislav Kukec pomahnitao u Jutarnjem listu: Branitelji žele Franka Vidovića umjesto Freda Matića!

vidovicscreenvecernji

Tomislav Kukec pomahnitao u Jutarnjem listu: Branitelji žele Franka Vidovića umjesto Freda Matića! Jadnik ne zna tko je skandalozni Franko Vidović?

Nažalost, Jutarnji list teško može a da ne laže, naravno, sve radi manipulacije u korist aktualnog režima, budući da je Jutarnji poznat kao bilten trenutačne vlasti. Naime, ovog puta laže kontroverzni i poznati Tomislav Kukec, u Šibeniku poznat pod nadimkom Azimut, a koji je također poznat i po skandalima u hrvatskoj javnosti te novinarskim krugovima.  Tomislav Kukec je inače poznat i po govoru mržnje na kakvom bi mu pozavidjeli i vodeći grčki neonacisti, koalicijski partneri grčkih komunista.  Sjećate li se kada je bio aktualan slučaj Azimut u Šibeniku? Tada je Kukec, poludio, podivljao, sasvim svejedno, i napisao da se radi o ‘bitci za Šibenik’!? Dvadeset godina nakon Domovinskog rata! Teško tako nešto može napisati netko normalan.

Tko je Kukec? Dakle, ‘Kuki’ je nekoliko navrata bio izložen dramatičnim opomenama takozvanog Hrvatskog novinarskog društva i predsjednika te družine, uvijek trijeznog Zdenka Duka. Koliko je javnosti poznato Kukec je ‘brljao’ tamo nešto oko neke djece i jednog dječjeg doma kome je nanio štetu nakon čega su reagirali HND-ovci i opomenuli ga zbog neprofesionalizma, naravno, nije to bio jedini skandal ovog  samozvanog borca za ‘urbani’ Šibenik. Kukec u Jutarnjem listu ponovno brlja, ovog puta laže da ‘šatoraši’  ( kako tajkunsko glasilo posprdno naziva stopostotne invalide Domovinskog rata ) zapravo za svog ministra žele skandalima opterećenog robusnog SDP-ovca Franka Vidovića, za koga se po Vodicama govori kako ima manje borbenog sektora od Zorana Milanovića, dok ga neki smatraju ‘čuvarom pošte’ u Vodicama,

Inače, Vidović je blizak Zoranu Milanoviću, njegov takozvani ministar iz sjene, koji mjesečno od države dobije, iako nije, srećom, invalid Domovinskog rata, preko trideset tisuća kuna, dakle, puno više od Đure Glogoškog, kojeg je nedavno napao na Hrvatskoj televiziji u emisiji otvoreno. Članak u Jutarnjem listu Tomislava Kukec, u kojem piše da zapravo branitelji žele Vidovića, posebno oni koji prosvjeduju u Savskoj, notorna je naručena svinjarija, koja izgleda kao da ju je Kukec pisao na šibenskom Docu u Domogoju i to poslije 22 sata noći, dakle, malo fijjuuuuu…

Naime, jedini koga bi manje, od aktualnog ministra Predraga Freda Matića, branitelji željeli vidjeti na mjestu ministra branitelja upravo je skandalozni Vidović, čije skandale Kukec uopće ne spominje. Pa da podsjetimo. Radi se o primitivcu koji je nedavno u emisiji Otvoreno primitivno izvrijeđao Kolindu Grabar Kitarović  Franko Vidović je zapravo Kolindu Grabar Kitarović, proglasio  maskotom i primabalerinom, što je uvredljivo baš na razini Zorana Milanovića. Franko Vidović kao da ne zna da je Kolinda Grabar Kitarović upravo u njegovom Šibeniku ostvarila fantastičan rezultat. Ovakav rječnik je uobičajen za takozvane macho primitivce.

Franko Vidović je saborski zastupnik SDP-a koji se na Dan državnosti, prošle godine, oko 18.20 sati, prevrnuo  sa svojim mopedom šibenskih oznaka. Zabio se u nogostup na šibenskoj rivi i strovalio na kolnik Obale dr. Franje Tuđmana, dakako, bio je pijan, bahat i arogantan prema policiji, o čemu su pisali neki hrvatski mediji, poput, primjerice, Večernjeg lista. – Zar vi ne znate tko sam ja! – navodno je bahato vikao pred policajcima Vidović te se pozivao na svoju funkciju saborskog zastupnika. Vidović je tada tvrdio kako je popio nekoliko čašica za zdravlje, alkotest je odbio.

Inače, Vidović je poznat kao čovjek koji je prije četiri godine dobio opomenu šibenskog SDP-a, kojemu je bio na čelu, jer je na sjednici nadzornog odbora stranke plastičnom bocom u glavu pogodio stranačkog kolegu Slavena Cukrov, izvukao se lakoćom. Možda su njegove kolege bile u strahu da im sanduk pun plastičnih boca ne doleti u glavu?

Za onakvu svinjaruju u Jutarnjem možda su Kukec i Vidović zajedno nešto cugnuli kako bi svinjarija prošla?

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Procurila snimka: Srpski plaćenici u rovu s proruskim snagama na aerodromu u Donjecku! (VIDEO)

'Jedan od plaćenika na srpskom je kazao i "Slobodna Bjelorusija, slobodna Novorusija", Sloboda za sve pravoslavne zemlje...i sje**t ćemo ih'....

Close