Published On: Čet, stu. 28th, 2013

U velikoj policijskoj akciji zbog ‘Za dom spremni’ uhićeno 30-ak Torcidaša?!

27.11.2013.

U policiji kažu kako su do sada procesuirali tri osobe, jednu jučer i dvije danas te kako su protiv njih podneseni optužni prijedlozi. No, naglašavaju kako kriminalističko istraživanje nije gotovo te kako se nastavlja utvrđivati identitet još nekih osoba.

Prema neslužbenim informacijama koje stižu iz Splita, od srijede ujutro je uhićeno tridesetak pripadnika Torcide. Navodno je riječ o uhićenjima povezanim s nedavnim događajima na utakmici Hajduka i Osijeka, kada su tisuće Splićana skandirali ‘Za dom spremni’.

U policiji kažu kako su do sada procesuirali tri osobe, jednu jučer i dvije danas te kako su protiv njih podneseni optužni prijedlozi. No, naglašavaju kako kriminalističko istraživanje nije gotovo te kako se nastavlja utvrđivati identitet još nekih osoba.

Podsjetimo, na utakmici posljednjeg kola Hrvatske nogometne lige između Osijeka i Hajduka cijeli stadion (ne samo Torcida!) uzvikivao je ‘Za dom spremni’ i ‘Ajmo ustaše’ kao reakcija na napade na hrvatskog reprezentativca Josipa Šimunića.

 

  • Autor: Z.S.
  • Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Izvornu vijest možete pogledati ovdje

Autor: Uredništvo

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Ivan Miklenić: Za slobodnu državu

Referendum o ustavnoj definiciji braka, u nedjelju 1. prosinca, iznimno je i višestruko važan povijesni trenutak u životu hrvatskoga društva...

Close