Ubio ga je zbog kose? Nijemac mu hvalio frizuru, Edo ga izbo

Osumnjičeni Edo S. izašao je iz kafića za Nijemcima, a kad ga je nesretni mladić pitao zašto ih prati, ovaj mu je zabio nož u prsa

Edo S. (32), osumnjičen za ubojstvo 23-godišnjeg Nijemca, u trenutku privođenja imao je kapuljaču na glavi. Na njegov zahtjev policajac ju je povukao, Edo je htio da mu se vide “dreadlocksi”.

Podsjetimo, 16. srpnja oko 21.15 sati, grupica njemačkih državljana susrela je u jednom baru na Puntiželi njima nepoznatog muškarca. Mladi Nijemac, vidjevši ubojičinu frizuru, komentirao je da je odlična i da mu se sviđa. Međutim, Edo očito to nije tako shvatio te ih je, nakon što su napustili kafić, pratio. U jednom trenutku se mladi Nijemac okrenuo i pitao ga zašto ih prati, a ovaj mu je tad zabio nož u predjelu srca. Iako ozlijeđen, mladić je krenuo prema svojim prijateljima vičući da muškarac ima nož te je potom teško ranjen pao na tlo. Hitna pomoć uspjela je reanimirati mladića, ali je preminuo na operacijskom stolu u pulskoj bolnici.

Ubojica je pobjegao, no pronađen je na plaži u kampu.

Istražna sutkinja Županijskog suda u Puli odredila je jednomjesečni istražni zatvor za osumnjičenog i to zbog opasnosti da bi na slobodi mogao ponoviti kazneno djelo.

I dva dana nakon tragedije ljudi ne mogu vjerovati da se to dogodilo.

– Više ne smiješ nikome ništa reći, takvo je vrijeme došlo. Eto, šteta mladog života.Zamislite situaciju da idete na godišnji i da vas na tom godišnjem netko iz čista mira ubije – komentirao je jedan stariji Puljanin.

Djelatnice kafića u kampu u Valbandonu rekle su da je ubojica često pričao da je on Bog i da je zato svima dobro, a govorio je i da je došao iz treće galaksije.

U redakciju nam se javio Puljanin koji je potvrdio da poznaje ubojicu od ranije.

– Bio je podstanar kod mog prijatelja prije četiri-pet mjeseci, a po Puli i okolici smo ga viđali oko godinu dana. Od početka je bio čudan, ali nisam niti slutio da bi bio spreman ubiti. Često je žicao cigarete po gradu i tražio 10 kuna, a kad bi nešto pričao, nije dopuštao da se osoba makne od njega dok ne završi svoju misao. Mislim da je čovjek bolestan i da se tragedija mogla izbjeći – tvrdi naš izvor.

Divljao je u marici

Policiji je davao proturječne izjave, prvo da živi na svjetioniku, a zatim u šatoru. Svjedoci kažu da je divljao kad su ga ugurali u maricu.

Pula: Privođenje osumnjičenog za ubojstvo njemačkog turista | Autor: Dusko Marusic/PIXSELLfoto: Dusko Marusic/PIXSELL

 

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me
Displaying 5 komentara
Have Your Say
  1. Sami Vuzem Sami Vuzem napisao:

    Jebiga nema osnovni A1 njemacki

  2. Mora daje ugroženi kad nema prezime 😂

  3. Jeronim Zecevic Jeronim Zecevic napisao:

    Hrvatski drzavljanin……….?

  4. Kresimir Horvat Kresimir Horvat napisao:

    Jel to taj sto lupa u bubnjeve kad antife imaju prosvjede?

Leave a comment

Read previous post:
Potonuo brod u Zadru: ‘A jučer su ga porinuli, htjeli su ploviti’

Možda je netko išao krasti gorivo iz broda pa ga slučajno potopio. Šteta je ogromna, od one na motoru broda...

Close