Uhićenja u splitskoj ‘Čistoći’: jedna anonimna prijava raskrinkala krivce

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina u utorak je potvrdio da je u splitskoj komunalnoj tvrtki Čistoća uhićeno “više osoba”.

“Izvidi se provode zajedno s Uskokom, radi se o kolektivnim kaznenim dijelima, mogu samo reći da je više osoba uhićeno”, kazao je Milina prilikom obilaska državne granice u sisačko-moslavačkoj županiji.

Od izvora bliskih istrazi ranije se doznalo da je PNUSKOK u utorak ujutro počeo najprije s izvidima i pretresima a potom i  uhićenjima u splitskoj komunalnoj tvrtki Čistoća.
U policiji nisu željeli govoriti o detaljima akcije jer je riječ o slučaju iz nadležnosti Uskoka, a prema nesužbenim podacima u tijeku su uhićenja, ali i pretrage ureda i stanova na splitskom području.

Policija je kako je već ranije objavljeno obavila niz razgovora u upravnoj zgradi, ali i na susjednom odlagalištu otpada Karepovac.

Nakon nešto više od sat vremena s njima su se – pretpostavlja se na dodatne razgovore – otišli jedan poslovođa i nekoliko radnika, a nešto prije deset sati i direktor tvrtke Ante Aleksić, navodi portal.

Dodaju da se broj provedenih “znatno povećao” iza 10 sati.

Šefica Operativne službe te gradske tvrtke Ljubica Vrdoljak potvrdila je Slobodnoj Dalmaciji da su istražitelji u Čistoću najvjerojatnije došli temeljem anonimne prijave “koja se odnosi na nešto što je odloženo na dio odlagališta gdje svakodnevno pristiže komunalni otpad, nakon što je završena prva faza njegove sanacije”.

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Brkić se prisjetio svojih legendarnih Alfi: Poruka koju je poslao nikoga nije ostavila ravnodušnim

ilijan Brkić nije jedan od aktivnijih političara na društvenim mrežama. Međutim, izgleda da neke stvari ipak ne propušta objaviti. Tako...

Close