USKRSNI OBIČAJ U HRVATA OD 1991: DAN HRVATSKOG USTANKA U KRVI, SMRTI I USKRSNUĆU

plitvuskrs

Nikada neću prihvatiti nikakav ‘povijestan’ datum u značajnoj povijesti Hrvata, ako je taj ‘povijestan’ dan po Hrvate istodobno i Vjerski blagdan. Tu izričito mislim na KRVAVI USKRS 1991 godine u Plitvicama. Ako naš narod kaže, kako onaj koji umre ili pogine na sam dan blagdana, u ovom slučaju Uskrsa, odlazi direktno u nebo, tada taj običaj ne treba samo štovati, već i usaditi i u knjige, zakone, a naročito u mozak Hrvata.

Pradavni Običaji Hrvata će uvijek biti putokaz Hrvatima u istinu koja i je Obična, a ne neObična, kao laž. Pa sada mi razmislimo o tome, tko su to neObični Hrvati, ako je Obično – Kultura, a neObično – neKultura.

Uskrs je preme tome DAN, koji nesebičnom žrtvom Hrvata Josipa Jovića, za svoje bližnje, u ovom slučaju cijeli narod Hrvata, krvavo obilježava početak izravnog Hrvatsko-Srpskog rata 1991 godine, u kojemu Srbi nisu bili nikakovi ‘pobunjenici’ (kako to i dan danas svjesno i neObično neKulturno lažima prikazuje svijetu ‘HR’T), već svjesni okupatori Hrvatske sa dalekosežnim, višedesetljeto zlogenskim planom naseljavanja, okota i porobljavanja kako Hrvatske, tako i Herceg Bosne, pa ako hoćete i Crne gore i Vojvodine i Kosova i Makedonije i Slovenije (iz svih tih republika/naroda, u isti čas, na zov trube ratnoga pakla izcrvili su srbi, crvi Jugoslavije. Zar nisu?). Takvim usađeno zlogenskim Srbima, Jugoslavija je bila samo sredstvo za cilj: veliku Srbiju, odnosno Šugoslaviju.

Zar Srbi nisu ošugavili sve narode i narodnosti u crkotini Jugoslaviji? Jesu! Ošugavili su ih svojim, po te običajne/obične narode, neObičnim/neObičajnim crkotinama, koje ti ošugavljeni narodi i danas srču/hrču dok ne padnu u šugavu crču servera/slugu samoga NeObičnog, vječnog neuskrsnjaka.

Sve ovo što nam se danas događa, kroz jezik i pismo, kroz glazbu i ples, kroz protuprosvjede kontra prosvjeda branitelja, pa do same izvršne vlasti, je zaostala prosrpska neObična šuga, te se tomu i ne treba čuditi: jučer rat – danas ovrha; jučer četnici – danas partizani; danas partizani – sutra četnici; danas ovrha – sutra rat. Na nama je izbor: Ili ošugoslavljeni Hrvati – Ili jugoslavenski velikosrbi? Niti jedni! Na nama samima da odlučimo: Hoće li prva žrtva Hrvata Domovinskog rata biti na Uskrs, ili na neki datumski broj? Isto kao što je na nama da olučimo: Da li će 30 svibnja biti 25 godina državnosti Hrvata, kao što je to odlučio Franjo Tuđman? Odškraban 30 svibanj nije dan ‘Hrvatskog’ sabora, jer ‘Hrvatski’ sabor ne postoji, a bez naziva Državni i Hrvatski ne treba niti postojati, jer je on krajnje spao na neObično uhljebljavanje neObičnih, bezObičajnih i neKulturnih prosrpsko-jugoslavenskih, lijenih, neradničkih i krajnje zatucanih pljačkaških ošugoslavena, koji su Hrvati samo na papiru platnog spiska, kako bi spiskali sve što Hrvatska ima. Sve što čine, čine za dobro srbadije i šugadije, odnosno čine zlo i samo zlo po Hrvate. Oni su samo nastavili s okupacijom Hrvatske, tamo gdje je srbadija stala, a u njihovu korist.

I još se treba čuditi spaljivanju zastave Hrvata od strane srbadi? Tko se od srbadi iz Hrvatske pobunio na to? Nitko! Njima to paše, pljuvati po Uskrsu i po prvoj žrtvo Domovinskog rata. Znam ja na što oni ciljaju, dok ubojice i mrtvaci hrvatske politike glume da to ne vide i ne čuju. Šugoslaveni. Ta srbad i šugad dobro znadu, kako u grbu Hrvata stoji Andrijin križ, a u njemu 5 Isusovih rana. Što nam oni poručuju spaljivanjem Isusovih rana? Ništa drugo nego da su sama sotonska djeca.

Na kraju po pitanju crkotina JuŠugoslavija: što li su to Srbi izvan sebe dobroga napravili za narode (osim što su ih ošugoslavili jugoslavenima) među kojima su živjeli u JuŠugoslaviji? NIŠTA! Otimali su novac tih naroda kroz miliciju, četničku JNA, državnu upravu, skupštine ‘opština’, a naročito kroz lažnokršćansku, ‘pravoslavnu’ lažnu crkvu lažnih popova, te se tako razmnožavali u srpstvu, jedino u zlu po te nesrpske narode, koje i je uslijedilo, jer oni ne imaju Običaja. Da imaju bar jedan Običaj, bili bi Obični ljudi, koji ne bi stvarali Ovčare, Srebrenice, Vukovare, Sarajeva, Kusonje, Odesse, Bleiburge, Škabrnje, Voćine i ostala stratišta, čijih su upravo oni očevi. Zato ne dozvolimo ošugoslavljenim ‘hrvatima’ razjedinstva Hrvata,, da nam ukradu našu svetinju HRVATSKI USKRS U KRVI 1991!

Koji narod je ikada imao takovu čast, da mu boj za slobodu bude okrunjen samim Uskrsom i Prvom žrtvom, Hrvatskim braniteljem? Zar tako jedinstveni dar od Boga odbaciti? Bili bi neObični, neKulturni i nejedinstveni! Odbacili bi svoje Običaje čiji je Otac Bog! Odbacimo datume, a ne Vjerske pečate. Zar nama trebaju turisti na Plitvicama govoriti, da je tu, u Plitvicama glas Božji, dok u Bibliji piše na više mjesta, u kojima proroci, koji su čuli glas Božji vele, kako je Njegov glas, žubor mnogih voda.

U čast i staru slavu, zapalimo svijeću našem Uskrsnuću Hrvatske, jer mi i Isus jedno smo, a žižak svijeće je znak Duha Svetog, a On je Branitelj, kao i mi!

 

BOG I HRVATI!

ZA DOM SPREMNI UMRIETI I USKRSNUTI!

Johnny Otočac

Displaying 2 komentara
Have Your Say
  1. Stjepan Tokic napisao:

    Neka u hramu bica tvoga i tvojoj i vašim obitelji , Uskrsli se Gospod javi. Da vas stiti,ispunjava sa radoscu i ljubavi! SRETAN USKRS !!!

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
ŠOKANTNO: Prilikom posjete Veljku Mariću supruga i djeca nisu ga mogli „prepoznati“

Nakon posjete Veljku Mariću supruga i djeca nisu ga mogli „prepoznati“ Marijana Marić- Lončarević, supruga Veljka Marića, zajedno s djecom,...

Close