Vatra i krv

Veliki tjedan za katolike je počeo vatrom, a završio krvlju. Naime, općepoznato je da je pariška katedrala Notre Dame (Naše Gospe) zapaljena na prvi dan Velikog Tjedna. Na sam dan Uskrsa katolici su napadnuti u svojim crkvama, tijekom najdubljeg i najintimnijeg sjedinjenja s Kristom u svetoj Misi. Mnogi su nevini poklani, tijela im izmasakrirana, mnogi su ostali bez udova, zdravlja i svojih najmilijih. Vjerojatno su i neke cijele obitelji ubijene.

Jednako vjerujem da je slučajan napad u Šri Lanki kao i onaj u Parizu.

Katolike nitko ne brani. Oni nemaju svoje države. Oni nemaju svoje kraljeve. Kraljeve koje su imali neprijatelji su im pobili, kraljevstva uništili ili ih sveli na puku formalnost. Katolici nemaju svoje organizacije koje će ih braniti, a države su preuzeli zločinci kojima je ubijanje djece “ljudsko pravo”.

Kako katolici mogu očekivati od sekularne države da će braniti njihove vrijednosti? Ona brani svoje vrijednosti, a to su lažna demokracija, lažna ljudska prava, lažna sloboda, lažna jednakost. Sekularna država je, u biti, ubojica katolika i njihovih vrijednosti. Dapače, njoj su glavni neprijatelji katolici, Katolička Crkva, Isus Krist i njegovo spasenje. Pojednostavljeno, sekularna država služi đavlu i njegovim slugama i protivi se Bogu i njegovim slugama. Na žalost sekularisti su preuzeli i mnoge pozicije u Katoličkoj Crkvi. Dapače, upravo ti sekularisti su glavni promicatelji sekularnih vrijednosti koje oblače u katoličke prnje.

Katolici će ponovno početi nešto značiti kada se počnu odlučno, viteški, boriti za katolički poredak u svemu. Katolici će početi pobjeđivati kada jasno kažu da je Isus Krist jedini spasitelj i da su drugi “proroci” sluge zla. Katolici ponovno trebaju težiti uređenju država i svijeta prema katoličkim načelima koja su nam dobro poznata, no neki ih se odriću kao zastarjelima. Džamije nemaju što tražiti u europskim zemljama. Oni su došli da bi ojačali. Oni su došli da bi crkve nestale. Isti takvi su sekularisti. Zato ih sekularisti štite i podržavaju, njihove planove skrivaju a zlodjela umanjuju.

Jedini pravi odgovor je katolički odgovor u svim područjima života. Inače ćemo sve više prolaziti kroz vatru i krv. Nikako nisam za to da budemo žrtveni janjci. Treba se organizirati, braniti svoje, potiskivati neprijatelje i nastojati oko njihovog obraćenja. Sve drugo su iluzije koje već skupo plaćamo u vatri i krvi.

Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Tko su žrtve? Djeca, poznata kuharica, konobari, političari…

U terorističkim napadima na Šri Lanki poginulo je najmanje 290 ljudi, a više od 500 njih je ozlijeđeno. Među njima...

Close