Published On: Uto, velj 13th, 2018

VIDEO Bulj odbrusio srpskim medijima i prozvao Vučića da je pozivao na granatiranje 9.000 Srba!

NAZVALI SU GA USTAŠOM

Nakon što je u ponedjeljak ‘zaskočio’ srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića na Trgu sv. Marka, Mostovog saborskog zastupnika Miru Bulja srpski mediji počeli su proglašavati “ustašom”.

“Srpski mediji me proglašavaju ustašom”, rekao je Bulj. “Gospodo iz srpskih medija, ja živim s narodom srpske nacionalnosti, s mnogima od njih sam i ratovao. 9000 ljudi srpske nacionalnosti branilo je Hrvatsku, dok je Vučić pozivao da se na njih bacaju granate”.

“Jučer sam postavio legitimno, ali zabranjeno pitanje”, rekao je u Saboru Miro Bulj, misleći na svoj verbalni okršaj s Aleksandrom Vučićem.

“To je pitanje svih pitanje: mira, demokratizacije Srbije i odnosa Hrvatske koji trebaju biti puno bolji”, istaknuo je Bulj i ponovio pitanje: “Vučiću, kad ćeš u hrvatsku Glinu?” te naveo kako je Vučić 1990-ih huškao hrvatske državljane srpske nacionalnosti  na ratovanje na granicama Velike Srbije.

“Za pokolje su odgovorni Vučić, Šešelj i ti koji su pozivali ljude da idu paliti, klati i stvarati Veliku Srbiju”, napomenuo je Bulj. “Neka ode ‘pravac Glina’ i neka se ispriča najprije svojim sunarodnjacima kojima je nanio ogromno zlo”, poručio je Vučiću sa saborske govornice.

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
ĐAKIĆ O ‘PROSVJEDU MARGINALACA’: ‘Nadam se da predsjednica nije mislila na mene i Culeja, JER…’

Josip Đakić (HDZ) na saborskim je hodnicima komentirao izjavu Predsjednice da protiv posjeta Vučića prosvjeduju marginalci. “Nadam se da nije...

Close