(VIDEO) KRENULA JE DRAGOVOLJNO! BILA JE TIGAR I NAJODLIKOVANIJA JE ŽENA BRANITELJICA U DOMOVINSKOM RATU!

Višestruko je odlikovana najvišim državnim odličjima i kao takova spada među najodlikovanije žene Domovinskog rata…

Veteranka Domovinskog rata, pripadnica Prve gardijske brigade Tigrovi, Sanja Šale u Domovinski rat uključila se kao 20 godišnja studentica…

Višestruko je odlikovana najvišim državnim odličjima i kao takova spada među najodlikovanije žene Domovinskog rata.

Film “Sanja Šale – Blue Angel” snimili su učenici kroz svoj projektni rad. Svrha projekta bila je da učenici pronađu osobu iz svojeg zavičaja koja se u Domovinskom ratu istaknula hrabrošću, požrtvovnošću, junaštvom i domoljubljem, pa je stoga njezina djela vrijedno obraditi i sačuvati za buduće naraštaje.

Ovakvi kratki filmovi mnogo govore o tom koliko su naši mladi željni istine o obrambenom Domovinskom ratu, ali im se ne pružaju prilike niti ih se financijski podupire da bi naša djeca mogla snimati ove i ovakve filmove i raditi slične projekte kako bi se pronosila ISTINA o obrambenom Domovinskom ratu i srpskoj i jugokomunističkoj JNA agresiji na nenaoružani hrvatski narod.

Nekako mi na pamet odmah padne famozni HAVC na čelu s “odbjeglim” Hrvojem Hribarom koji je, kako su javljali mnogi mediji, šakom i kapom tratio milijune hrvatskih kuna, a sve to na račun poreznih obveznika. Protiv tog istog HAVCA je podneseno niz kaznenih prijava, ali se po tom pitanju nitko od mjerodavnih institucija ne očituje, niti se išta dalje poduzima kako bi se procesuirali krivci za nezakonito potrošene milijune što je revizija u svom izviješću i dokazala. Međutim, sve se to odmakom vremena polako baca u zaborav i biti će kao i obično, kad je velik kriminal u pitanju, “nikom ništa.”

Sad neka se zamisle i Hribar i HAVC i DORH , USKOK,Krim policija i svi ostali, koliko se moglo ovakvih, barem pojedinačnih, afirmativnih i istinitih priča iz Domovinskog rata snimiti za proćerdani novac koji se trošio na tko zna što i tko zna tko ga je sve trošio.

Obzirom da se do sad po pitanju navodnog teškog kriminala u HVC-u nisu oglasila pravosudna ni bilo koja druga Hrvatska nadležna državna tijela, za pretpostaviti je da će i taj “navodni teški kriminalni slučaj” proteći bez procesuiranja samih aktera, uostalom kao i mnogi drugi u Hrvatskoj koja je, kako javljaju razne agencije i mediji, pri samom vrhu svjetske ljestvice što se tiče kriminala i korupcije, kao i neučinkovitosti hrvatskog pravosuđa.

Pogledajte poučan film o heroini Domovinskog rata Sanji Šale

Film Sanja Šale- Blue Angel, radile su učenice Nera Farac, Korina Vilović;, Ela Šestanović, Marija Mušić, Mia Šulentić, Lucija PRVULOVIĆ i Antonela Mršić na dodatnoj iz povijesti. Svrha projekta bila je da učenici pronađu osobu iz svojeg zavičaja koja se u Domovinskom ratu istaknula hrabrošću, požrtvovnošću, junaštvom i domoljubljem, pa je stoga njezina djela vrijedno obraditi i sačuvati za buduće naraštaje.

Izvor-OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
POSLJEDNJI POZDRAV RATNIKU – ANTE URODA GARIN

Uredništvo PDN-a i Braniteljskog radija izražava najiskreniju sućut obitelji, prijateljima i suborcima. S nama je zauvijek!     Tišina

Close