Published On: Sri, lip 12th, 2019

(VIDEO) Ministar Krstičević u vojarni 1. gardijske brigade Tigrovi:: ‘Bez dobre psihofizičke spreme nema dobrog vojnika’

U utorak je održan Sportski dan pripadnika Hrvatske vojske u vojarni 1. gardijske brigade Tigrovi- Croatia u Zagrebu s cilje podsjećanja na važnost bavljenja športom i fizičkom aktivnošću u Hrvatskoj vojsci, a u športskim aktivnostima su uz pripadnike i zapovjednike HV-a sudjelovali potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, direktor Glavnog stožera OS RH viceadmiral Robert Hranj, kadeti Hrvatskog vojnog učilišta ‘Dr. Franjo Tuđman’ te vrhunski športaši, ugovorni pričuvnici Hrvatske vojske.

Dogašaju su prisustvovali veslači Martin Sinković, hrvači Antonio Kamenjašević, Dominik Etlinger, Ivan Lizatović i Ivan Huklek, boksač Marko Milun te skijaš Istok Rodeš.

Tom prigodom otvorena je nova atletska staza (tartan), svečano je imenovana sportska dvorana “Hrvatski pobjednici“, a spomen ploču otkrio je veslač Martin Sinković.

Također, na novoj stazi održano je zajedničko trčanje pripadnika Hrvatske vojske i prigodna nogometna utakmica između Zapovjedništva za potporu i Pukovnije Vojne policije.

Ministar Krstičević je iskoristio ovu prigodu da naglasi kako su šport i Hrvatska vojska neraskidivo povezani te da bez dobre psihofizičke spreme nema dobroga vojnika.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
ZMIJA GA UGRIZLA PA ODGMIZALA U VRTIĆ: ‘Područja na rubu šuma su ih puna, ima ih u blizini Britanca, Sv. Duha, u Novom Zagrebu…’

‘Gmizala je po cesti, a moj brat ju je htio pomaknuti. Ona se išla braniti i ugrizla ga je za...

Close