Published On: Ned, tra. 21st, 2019

VIDEO/ NOVI RATNOHUŠKAČKI ISTUP Pozvao Bošnjake da “ne spavaju, već da se naoružavaju”

Nihad Aličković, predsjednik udruge AntiDayton pozvao je Bošnjake da ne spavaju već da se naoružavju. U izjavi za IMLTV. Press on je citirao optuženika za ratne zločine Atifa Dudakovića, kazavši da “svaki Bošnjak mora ispod kreveta imati ranac i u njemu uniformu i vreću za spavanje te da se moraju na legalan način naoružavati”, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Bošnjaci legalnim putem preko MUP-ova, preko policije imaju pravo da podnesu zahtjev i za naoružanjem i za nošenjem i za posjedovanjem. Bošnjaci to trebaju da imaju, Bošnjaci to trebaju da urade, posebno omlada i neka se na taj način legalno naoružava, jer i u Republici Srpskoj postoji veliki broj lovačkih udruženja koji nastoje na taj način da izlegaliziraju veliki broj naoružanja, kazao je Aličković, dodajući kako se Bošnjaci moraju rješiti kladionica i shvatiti da su još uvijek pod agresijom.

Displaying 7 komentara
Have Your Say
 1. Ivanka Markovic Ivanka Markovic napisao:

  Jako su se uzbahatili zadnjih dvadesetak godina. Znam neke koji su se u socijalizmu izjasnili kao srbi, a ostali kao jugoslaveni. Moš’mislit čovjeka-ženu sa npr. imenom Ibro ili Azra da se izjasni kao srbin? Dobro se kaže: pružiš prst, a oni bi cijelu ruku i više.

 2. Jure Grlić Jure Grlić napisao:

  Naoruzaj mamu majmune jedan stabi ratovo opet ispali si metak u celo stoko nevaspitana .

 3. Budaletino jadna majka što te rodila u mržnji đubre čovjeka.

 4. Županje Selo Županje Selo napisao:

  Budaletino, hodi sadi duhan, pa uzivaj.

 5. Pavo Kvasina Pavo Kvasina napisao:

  nista novo od njih

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
INCIDENT U MÜNCHENU Muškarac ušao na Vazmeno bdjenje tamošnjih Hrvata i vikao ‘Allahu Akbar’

MISA NA HRVATSKOM JEZIKU INCIDENT U MÜNCHENU Muškarac ušao na Vazmeno bdjenje tamošnjih Hrvata i vikao 'Allahu Akbar', okupljeni mislili...

Close