VIDEO: POGLEDAJTE VELIČANSTVENI TRENUTAK KAD JE Mišo Kovač proglašen najpopularnijim izvođačem zabavne glazbe svih vremena!

VIDEO: POGLEDAJTE VELIČANSTVENI TRENUTAK KAD JE Mišo Kovač proglašen najpopularnijim izvođačem zabavne glazbe svih vremena!…Svi su zajedno pjevali…Orilo se Mišo, Mišoo!

Nagradu je za Mišu Kovača preuzela njegova kćer i unuka…

Nagradu je za Mišu Kovača preuzela njegova kćer i unuka, a Mišo se javio video linkom uz ovacije nazočne publike…Poljud je pjevao i orilo se Mišo. Mišoo!

Cijeli sjeverni dio Poljuda je bio pun ko šipak. Publika je pjevala s hrvatskim glazbenim legendama, Stadion se orio od hrvatske pjesme. Ovo je samo dokaz koliko je hrvatski čovjek zapravo željan hrvatske glazbe, a posebice kad su pred publiku izišle sve redom hrvatske legende domaće glazbe.Ovo je trenutak za povijest, rekla je voditeljica Mirna Berend….Mišo je proglašen najpopularnijim izvođačem zabavne glazbe svih vremena!

Pogledajte video

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Zakon o arhivima

Kako je Šeks došao do dokumenata iz kojih je novinar Jutarnjeg otkrio njegovu djelatnost u jugoslavenskim tajnim službama? U studenom...

Close