(VIDEO) Torcida briljirala i odala počast Oliveru izjavom kojom je obrazložio zašto nikad više ne želi pjevati u Srbiji!

Hajduk je na punom Poljudu bio daleko bolji protivnik od rumunjske Steaue u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige. Nažalost, završilo je 0:0. Na utakmici Hajdukovi strijelci se nisu proslavili, ali se zato u više navrata proslavila Torcida, o čemu smo već dobrim dijelom pisali.

Naime, Torcida se još jednom i posljednji puta oprostila od legendarnog hrvatskog glazbenika, Olivera Dragojevića, koji je ujedno bio i veliki navijač Hajduka, a preminuo je nakon borbe s opakom bolešću, koja je na kraju, nažalost, odnijela pobjedu. No, Olivera će Split i Hrvatska pamtiti dugo, jako dugo.

Torcida se Olivera prisjetila i odala mu počast citiranjem njegove izjave kojom je obrazložio zašto više nikad ne želi pjevati u Srbiji.

“Nema novaca za koje bi pjevao u zemlji koja je nanijela toliko zla mojoj Hrvatskoj. Kapetane, mirno more”, pisalo je na transparentu, a sve to uz zastavu s likom Olivera Dragojevića.

Leave a comment

Read previous post:
Vakula i Dragojlović: Vruće i sparno, a potom žestoke oluje i bura!

VRIJEME ZA VIKEND Kao i u srijedu, kada je najviša temperatura zraka u Imotskome i Metkoviću bila 36 °C, u...

Close