(VIDEO)PLAČ I SUZE DJEČAKA KOJEM JE SRPSKI AGRESOR PREKINUO DJETINJSTVO!

(VIDEO)PLAČ I SUZE DJEČAKA KOJEM JE SRPSKI AGRESOR PREKINUO DJETINJSTVO!Osijek je gorio. Četnici su došli na balkon i pucali. Ovdje su me lijepo primili ali žudim za onim starim društvom u Osijeku

PODIJELITE OVO NEKA HRVATSKI POLITIČARI VIDE KAO I SVI OSTALI KOJI SU SVOJU DJECU ODMAH ZAJEDNO SA SOBOM -PREBACILI NA SIGURNO U TREĆE ZEMLJE I TAMO NEGDJE NA TV KANALIMA GLEDALI SVE OVE STRAHOTE…

Ovdje sam dožao , jer tamo se više ne može živjeti, ništa. Tamo su sve razrušili i možda više ne može nitko otići i doći. Opkolili su cijeli Osijek, kroz suz govori ovaj dječak iz osijeka vidno potresen događanjima i srpskom agresijom na Osijek. Nama su razrušili, otišča su i vrata, štok,pali smo, mogo je tko god hoće ući. Pucali su sa balkona, četnici su ušli (u Osijek) pucali sa balkona. Dobro, sad je tamo mirno, ali dok sam ja bio to se nije više moglo podnijeti.

Kako ti je među ovom djecom, pita ga novinar

Svi se brinu o meni ali ipak meni nije tako lijepo kao u osijeku, na rubu plača odgovara dječak.

Žudim za onim starim društvom i briznuo je u plač koji nije mogao zaustaviti i suspregnuti ,suze dječaka kojemu su srpski agresori prekinuli bezbrižno djetinjstvo u njegovom Osijeku.

Razvidno je iz videa kako je ovaj dječak u teškom šoku i vidno je potresen , ali odgovara kao veliki dečko, koji je odjednom samo, naglo odrastao.

Pita li se netko gdje je danas i kako se zove ovaj dječak i kako žive svi istraumatizirani dječaci i djevojčice, kojima je srpska i jugofašistička agresija JNA na Hrvatsku, prekinula najljepše dane života-bezbrižno i sretno djetinjstvo.

U agresiji srbije i jugofašističke JNA na Hrvatsku poginulo je 402 djece a njih 1004 je teže i lakše ranjeno. Pita li se netko kako oni danas žive, kao civilne žrtve rata.

POGLEDAJTE VIDEO

PODIJELITE OVO NEKA HRVATSKI POLITIČARI VIDE KAO I SVI OSTALI KOJI SU SVOJU DJECU ODMAH ZAJEDNO SA SOBOM -PREBACILI NA SIGURNO U TREĆE ZEMLJE I TAMO NEGDJE NA TV KANALIMA GLEDALI SVE OVE STRAHOTE- A DANAS NAM BEZ IMALO SRAMA KROJE SUDBINU HRVATSKE I ŽESTOKO SE TRUDE UGASITI ISTINU O OBRAMBENOM DOMOVINSKOM RATU I SRPSKOJ AGRESIJI NA HVATSKU!!!!

Displaying 2 komentara
Have Your Say
  1. Zato ih mi nevolimo , nemogu voljeti onog ko je pucao po meni

  2. Velimir Marcijus Velimir Marcijus napisao:

    Tako je to bilo što su naša djeca 91god morala strahovati od granata u Osijeku ovaj diječak Filip je samo rekao što su nam radili u Osijeku Srpski okuparori uz pomoć JNA a ja sam tada imao 23 godine sa puškom u ruci bio u gradu i čuvao ga spreman bio i poginuti jer granate su padale a geleri i meci zujali kao komarci i ose i stršljanovi. DA SE NEZABORAVI KAKO SU NAŠ GRAD UBIJALI 1991godine kako su uništavali dječja djetinstva 😥😥😥

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Obilježena 74. godišnjica velike tragedije Crni potok

Udruga “Hrvatski domobran” ogranak Našice, uz pomoć Matice hrvatske Našice, Udruge “Hrvatski sokol” i Udruge za hrvatsku povjesnicu Našice, već...

Close