VLADO MARIĆ OBJAVIO PUNI POPIS: Djelite dalje! Ovo su tajni svjedoci Haškog suda iz Hrvatske politike

Umirovljeni bojnik Vlado Marić na svojem je Facebook profilu objavio status pozivajući građane da ga šire dalje, a u kojem nabraja Haške svjedoke koji su kako kaže odgovorni za presude Hrvatima. Marićev status u cijelosti prenosimo:

POPIS TAJNIH SVJEDOKA,SURADNIKA I INFORMATORA HAŠKOG SUDA !

Gramzljiva i koristoljubiva izdajnički klatež skupa s svojim poltronima , vrjeba na društvenim mrežama i žurno uklanjanju svaku informaciju koja ih može raskrinkati.Objavljujem Imena tajnih svjedoka.suradnika i informatora Haškog suda.Dali su njihova svjedočenja doprinijela da se u slučaju Jadranko Prlić i drugi osude na 111 godina zatvora,ostaje nam da otkrijemo.

U spomen generalu Slobodanu Praljku ,koji se zbog nepravedne presude koja nije utemeljena na stvarnim činjenicama ubio,objavljujem taj tajni popis .General Praljak je popio otrov Kalij cijanid (KNC),šaljući tako poruku da će radije umrijeti nego živjeti sa stigmom “ratnog zločinca” i ako bi već za Božić ,nakon odslužene 2/3 kazne bio pušten na slobodu.Učinio je to zbog Hrvatske,zbog nas.Ostavio nam je u amanet zadaću da ne odustanemo i da ustrajemo na istini.

Kopirajte i širite dalje neka se istina zna !

1.Stipe Mesić
2.Mate Granić
3.Pavle Miljavac
4.Petar Stipetić
5.Nikica Valentić
6.Josip Manolić
7.Martin Špegelj
8.Ante Karić
9.Ranko Ostojić
10.Mladen Bajić
11.Slavko Degoricija
12.Franjo Gregurić
13.Josip Boljkovac
14.Josip Lucić
15.Antun Tus
16.Ivica Račan
17.Hrvoje Šarinić
18.Ivan Zvonimir Čičak
19.Žarko Puhovski

Ime dvadesetog svjedoka nisam uspio pročitati.

 

Facebook Screenshot
Displaying 13 komentara
Have Your Say
 1. Zvonimir Jezildžič napisao:

  Sramota me što sam branitelj-Dragovoljac…pičke su svi…ionako mi je pun kurac Hrvatske pod HDZ-om..i dogovorenog rata,osjećam se zašprehano i prevareno,nisam ratovo’ za Hrvatsku,nego za Tuđmana i 200 obitelji..

 2. Ivan napisao:

  Ovi kojisu živi tisu glavni vođenja politike u Hrvatskoj, ovi drugu Plenković Milanović i ostali su poslušnici, onisu opljačkali Hrvatsku i još je pljačkaju, toje banda crvenih Kmera, sotonisti, ako hoćemo da ostanemo moramo se riješit SDP 100%i HDZ50% onda ćemo imat Hrvatsku kako Bog zapovijeda

 3. Skoro sve same visoke glavešine iz HDZa

  • Vinko napisao:

   Nisam znao da su Racan,Mesic,Ostojic,Degoricija,Bajic,Manulic,Puhovski,Boljkovac , iz HDZ a .Hočes eiketirat samo HDZ onda to nije posteno pema SDPu jer i oni su pridonjeli da unište sve sto valja uHrvatskoj ,svi oni su bili partijski drugovi i to je ono sto ne valja u Hrvatskoj politici.

 4. Toni Strunje Toni Strunje napisao:

  SVE SE VRAĆA A JOŠ SKUPLJE VRAĆA…!!!

 5. Sven Kalifer Sven Kalifer napisao:

  Divim ti se Vlado! Zelim i nadam se da ce tvoje domoljublje i hrabrost uroditi plodove ISTINE i SLOBODE!

 6. Zoran Bebic Zoran Bebic napisao:

  nista nova,nista nova

 7. Boro Celic Boro Celic napisao:

  mislim da su svi bili članovi partije

 8. Goran Tomic Goran Tomic napisao:

  Zna se !! Mesić na prvom mjestu ušao u povjest kao naj veći izdajnik i neprijatelj Hrvatskog naroda..pa onda i ostali drugovi udbaši

Leave a comment

Read previous post:
Trpimir Jurić: Branitelji, čuvajmo svoj dignitet

Carl von Clausewitz (1780.-1831.), pruski general, ratni teoretičar i povjesničar jedan je od najcitiranijih teoretičara rata koji u svome djelu...

Close