Published On: Uto, stu 6th, 2018

Vratit će ih u BiH: U Lici su uhitili 35 ilegalnih migranata

Stanovnici Like i Gorskog kotara često nailaze na skupine migranata. Tako je i riječka policija kod Fužina uhitila skupinu koju su prijavili građani, a iz MUP-a mole građane da im pomognu…

Na području ličke općine Perušić policija je uhitila 35 ilegalnih migranata. Obavila je obavijesne razgovore nakon čega će biti migranti vraćeni u BiH odakle su i stigli, javlja Dnevnik.hr.

Stanovnici Like i Gorskog kotara često nailaze na manje skupine migranata. Tako je i riječka policija kod Fužina uhitila skupinu koju su prijavili građani, a iz MUP-a mole građane da im dojave, primijete li sumnjive osobe.

“Hrvatska policija svakodnevno radi na suzbijanju ilegalnih migracija, pa smo tako i danas imali isto aktivnosti na području općine Perušić. Osobe su u prostorijama policije i nad njima se provodi kriminalističko istraživanje. Pozivam sve građane da bilo kakvu situaciju koja im je sumnjiva, sigurnosno opasna prijave policiju. Također apeliram na sve građane da ne šire dezinformacije na društvenim mrežama”, rekla je Maja Brozičević, glasnogovornica Ličko-Senjske Policijske uprave.

Autor: 24sata/PDN

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Zašto nema suđenja Stjepanu Mesiću za veleizdaju, jer taj je nije počinio samo jednom

Moram komentirati sinoćnju epizodu jer je tu ipak riječ o prebitnim stvarima iz novije hrvatske povijesti, a Manjkas je ovdje napravio do...

Close