Zadranka prijetila socijalnoj radnici i njezinom djetetu, policija je privela

Bila je privedena državnom odvjetniku, a sud joj je odredio zabranu približavanja djelatnici Centra te je pustio na slobodu.

U Zadru se prije nešto više od mjesec dana dogodila prijetnja socijalnoj radnici i njezinom djetetu, a na što je nakon zločina u Đakovu upozorila ministrica Nada Murganić rekavši kako je bila riječ o prijetnji nakon koje je uredovala i policija.

Nakon informacije o prijetnji smrću djelatnice zadarske socijalne skrbi i njene obitelji, odnosno djetetu, potvrdu o događaju od 31. svibnja dobili smo i u zadarskoj policiji.

Policija je odmah po dojavi privela 31-godišnju Zadranku zbog prijetnje 38-godišnjoj djelatnici Centra za socijalnu skrb, a sve se navodno dogodilo nakon ovrhe nad djetetom 31-godišnjakinje. Ona je bila privedena državnom odvjetniku, a sud joj je odredio zabranu približavanja djelatnici Centra te je pustio na slobodu, doznali smo iz zadarske policije.

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Milkica Milka Dn Milkica Milka Dn napisao:

    Staviti zastitate s oruzjem na ulaz u. Centar i da zaštitar ima ovlasti i pravo pregledati svaku stranku koja udje. A ne samo upisu broj osobne i to je to. Nista od toga. Bit ce nažalost još tragedije ako ne dodje do promjena

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Ne, nismo zaboravili da ste Zid boli zakopali u – zemlju!

Ovu priču treba ponavljati iz godine u godinu – da se ne zaboravi –. Naime, riječ je o jednom  od najljepših spomenika...

Close