Zagrepčani, uživajte u suncu dok ga ima! DHMZ izdao upozorenje za zagrebačku regiju!

Danas će biti pretežno i djelomice sunčano, vruće i sparno. Na kopnu uz jači razvoj oblaka od sredine dana će mjestimice biti pljuskova s grmljavinom.

Navečer i prema kraju dana u središnjim i istočnim područjima Hrvatske moguće je i grmljavinsko nevrijeme praćeno tučom i jakim vjetrom. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni.

Državni hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje za tri regije, gdje se danas očekuje loše vrijeme.

Biometeorološke prilike izrazito loše

Biometeorološke prilike će posvuda biti razmjerno nepovoljne. Meteoropati se mogu žaliti na umor i manjak energije. Nestabilna atmosfera u drugom dijelu dana može kod nekih ljudi potaknuti bolove na mjestima ranijih ozljeda. Kroničnim bolesnicima savjetujemo izbjegavanje suvišnih napora i uzimanje redovite terapije. Preporuča se lagana prehrana, dovoljno tekućine i zaštita od UV zračenja.

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me
Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Kaj v am je to “regija”?

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Održan drugi pohod na Sveto brdo (Velebit) i služena sveta misa zahvalnica za sve hrvatske branitelje!

U subotu je održan  Drugi pohod  na Sveto brdo (Velebit), te je tom prilikom  na Velebitu služena sveta misa zahvalnica...

Close