Published On: Pet, srp. 12th, 2019

“Zahvala” braniteljskih udruga povodom otkazivanja koncerta M.P.Thompsona na Krbavskom polju

Nakon jučerašnje objave Marka Perkovića Thompsona da otkazuje koncert na Krbavskom Polju povodom Dana Pobjede i Dana Domovinske Zahvalnosti i 24. Obljetnice VRO „OLUJA“ osjećamo potrebu da se „zahvalimo“ svima koji su pridonijeli takvom razvoju događaja.

Zahvaljujemo svim neodgovornim političarima, posebno onima iz najdomoljubnije stranke, kako se vole nazivati, koji su nas ovih dana obasipali izjavama kako postoje važnije stvari na koje se može potrošiti 200 000 kuna od proslave možda i najvažnijeg dana u povijesti naše Domovine…da su tako razmišljali svih ovih godina gdje bi nam bio kraj.

Zahvaljujemo i onima koji su nam „dobronamjerno“ savjetovali da je bolje da damo 10 000 kn nekim domaćim bendovima nego 200 000 Thompsonu iako su znali da se ne plaća Thompsonu već organizacija događaja…samo se pitamo gdje su bili sa svojim savjetima svih ovih godina dok je njihova stranka plaćala skupe izvođače na svojim skupovima…sjedili su u prvim redovima.

Zahvaljujemo i našim suborcima koji sjede u vijećničkim klupama što nisu reagirali na izrečene laži pojedinih vijećnika, ali su se našli dužni reagirati na naše priopćenje, iako u njemu nismo nikoga imenovali. Ali drago nam je ako su se u njemu pronašli.

Zahvaljujemo i onima koji su sve gledali sa strane iako su birani da preuzmu odgovornost a ne da guraju glavu u pijesak.

Pitate se na čemu im se zahvaljujemo…

Na tome što su nam otvorili oči i pokazali nam koliko uistinu drže do nas, hrvatskih branitelja, ali i do svih vas poštenih domoljuba koji ste željeli dostojno obilježiti dan kojim je konačno oslobođena Domovina.

Hvala vam što ste nam pokazali čime se mjeri vaše domoljublje.

Na kraju poručujemo svima da nećemo odustati, kako smo odlučni bili u Domovinskom ratu tako smo odlučni i sada da ćemo bez obzira na sva podmetanja jednog dana realizirati veličanstvenu proslavu Dana Pobjede na Krbavskom Polju na kojem se stoljećima lila hrvatska krv.

HRVATSKA IZNAD SVEGA – HRVATSKU NIZAŠTO

Udruga ratnih veterana 9. Gardijske brigade Vukovi
Hvidra Ličko-Senjske Županije
Hvidra Gospić
Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja LSŽ
Udruga udovica poginulih hrvatskih branitelja LSŽ
Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata 90.-91. LSŽ

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me
Displaying 7 komentara
Have Your Say
 1. Pridobijanje bodova na ovaj nizak i lukav nacin je prejeftino… kako bi bilo da vi konkretno nesto ucinite za branitelje ili jedinu nam Lijepu nassu…

 2. Ivica Rebrović Ivica Rebrović napisao:

  Bitno im je da agresori na RH i ratni zločinci, imaju sve veća prava u RH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Ante Smoljo Ante Smoljo napisao:

  U Hrvatskoj uvjek problem novci. Ako bi bilo sto tisuća ljudi da je svatko dao po kunu i viška bi bilo novca
  . A od onakvih političara očekivati nešto, baš je suludo. Marko je triba pivati iz inata . I mislim da bi troškovi se pokrili bez problema.

 4. Sjetit ću se na izborima…

 5. Toni Strunje Toni Strunje napisao:

  SRAMOTA NEKA BUDE BRANITELJSKIM UDRUGAMA,ŠTA NIŠTA NISU PODUZELI DA SU DALI PO 100KN SVAKI KONCERT BI BIO,ALI KO JEBE DOMOLJUBLJE KAD NAM CECA I BRENA MOGU PJEVATI.

 6. Slavica Veritas Slavica Veritas napisao:

  Ne boje se oni Marka P.T. boje se mase koja se okuplja i širi domoljublje oko njega ,jaki smo i sve se radi na razjedinjenju ali ipak kaze naš narod ,,đabe ste krečili

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
VIDEO MUP objavio snimku dovođenja Josipa Perkovića u Remetinec

Kazna doživotnog zatvora prevedena mu je u 30 godina zatvora pa je s aerodroma direktno odveden u Remetinec. Josip Perković,...

Close