Published On: Uto, ruj. 5th, 2017

ZAR SU HRVATSKI BRANITELJI GINULI KAKO BI HRVATSKA POSTALA TREĆERAZREDNA EUROPSKA DRŽAVA

Dio stranih proizvoda koji se plasiraju na hrvatsko tržište nisu jednake kvalitete kao u Njemačkoj, pokazalo je prvo istraživanje u Hrvatskoj na 26 proizvoda koje svakodnevno konzumiraju građani „ starih „ i „ novih „ članica Europske Unije.

Od 26 ispitanih proizvoda samo kod 4 nije nađena razlika niti u cijeni niti u kvaliteti.

Kod 54 % proizvoda utvrđena je razlika u kvaliteti, dok je više od 60 % proizvoda u trenutku kupnje bilo skuplje na hrvatskom tržištu, Hipp dječja hrana za čak 54 % skuplja je u Hrvatskoj nego u Njemačkoj.

Na ove alarmantne podatke nije se oglasila Vlada RH niti njeni ministri, čak niti oporbeni čelnici, jer su svi bili zabavljeni oko velikog problema u Hrvatskoj, uklanjanja  spomen ploče jedanaest  poginulih HOS-ovaca u Jasenovcu.

Zadnjih mjeseci nije bilo političara od predsjednika Vlade RH, ministara, raznoraznih političara koji nije iznio svoje mišljenje o spomen ploči poginulim HOS-ovcima u Jasenovcu.

Hrvatski branitelji borili su se i ginuli u hrvatskom Domovinskom ratu ne samo za slobodu hrvatskog naroda, nego da Hrvatska bude i europska država, prosperitetna kao što su i ostale europske države. Veliki dio hrvatskih branitelja, ako ne i svi, kažu da se nisu borili za ovakvu Hrvatsku, nego su očekivali da će ona biti bolja, država blagostanja za sve njene  građane. Hrvatski branitelji obranili su državu, i opet će stati s oružjem u obranu Domovine ako bude ugrožena, bez obzira na sve, jer domoljublje hrvatskih branitelja nema cijenu. Međutim hrvatski branitelji imaju pravo iskazati svoje nezadovoljstvo stanjem u Hrvatskoj, i zatražiti od onih kojima su predali slobodnu i suverenu Hrvatsku da od nje učine državu blagostanja za sve njene građane i da ne dopuste da Hrvatska bude trećerazredna europska država, kao što se vidi i na ovom primjeru kako nas tretiraju države i kompanije koje na naše tržište distribuiraju brendovsku robu sumnjive kvalitete i veće cijene.  Zar je Hrvatska kolonija koja nema svoje institucije koje mogu reagirati i to spriječiti.

Nas , hrvatske branitelje naročito boli što su i naši poginuli prijatelji položili svoje živote za bolju Hrvatsku, i pošto se oni danas ne mogu oglasiti, dužnost je nas preživjelih hrvatskih branitelja da se oglasimo i od institucija Republike Hrvatske zatražimo da ne dopuste ovakva poniženja i pretvaranje Hrvatske u trećerazrednu europsku državu.  Za to se nismo borili niti su za to tisuće naših prijatelja dali svoje živote.

Pozivamo Predsjednicu, predsjednika Vlade RH, ministre, političare, da energiju i vrijeme koju ulažu u micanje spomen ploče jedanaest poginulih HOS-ovaca u Jasenovcu, ulože u izgradnju bolje i prosperitetnije Republike Hrvatske, za što ih je i izabrao hrvatski narod i što im je obveza i posao. Time će borba, a pogotovo smrt hrvatskih branitelja u hrvatskom Domovinskom ratu dobiti svoj puni smisao.

 

PREDSJEDNIK PODRUŽNICE

Tomislav Čolak

Displaying 13 komentara
Have Your Say
 1. Željka Šabić napisao:

  I GORE OD TOGA !!!!

  U GROBU SE OKRECU !!!!!

 2. Nino Istvan napisao:

  Pod hitno izbori ili odemo u ponor

 3. Milan Horvat napisao:

  Ispravno pitate!! Zato se ja od prvog dana zalažem da što prije izađemo iz E unije. USA ,,CRO uvijek zajedno!!

 4. Što više narod ništiš to te više voli zato samo naprijed oderiii

 5. Vedran Tičić napisao:

  Da, za to su ginuli jer po dobrom, stoljećima starom hrvatskom običaju političari prodaju Hrvatsku zbog svoga materijalnog interesa, a branitelji šute. Šutnja je znak odobravanja.

 6. Imamo petorazredne političare, nevjerodostojne, slabog morala i nikakvog osječaja z narod i Hrvatsku. Rijetki su koji barem dijelom to nisu.
  Izborni zakon je problem.

  Mi biramo političke stranke koje nas maltretiraju. Te stranke su ustrojene kao mafijaške organizacije, tako da mi na izborima u stvari biramo mafiju koja će nas terorizirati i iskorištavati.
  Mi ne biramo zastupnike u Sabor, mi biramo partije. Izabrani ne odgovaraju nama nego svom partijskom vodstvu!

 7. Danijel Luški napisao:

  Za koga ste glasali sve ove godine?

 8. Siniša Šupić napisao:

  Zato su pojedinci postali prvorazredni evropski bogataši. U 5-6 godina od poderanig gaća do milijuna.

 9. Damir Kljucaric napisao:

  ginuli smo za idiote politicare k9ji danas uzivaju i pljuju po braniteljima,ginuli za cetnika pupovca i njemu slicne

 10. Vlado Horvatić napisao:

  Zato su se pobrinuli tzv.naši političari koji su odavno trebali odletjeti na glavu iz Sabora ko u Makedoniji.

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Carlos Zvonimir Drago Pilsel treba hitan medicinski tretman

Kultura, humanizam, demokratičnost i tolerantnost današnjih  antifa predstavnika u svijetu ali i Hrvatskoj, svakim danom postaje sve vidljivija. Naglo je...

Close