Published On: Pon, sij. 25th, 2016

ZAŠTO JE U HRVATSKOJ PROBLEM ČETNIKA NAZVATI ČETNIKOM?

udba711

Pogotovo onda kada četnik uopće ne skriva svoje četništvo, dapače, čak se time i ponosi kao na primjer onaj zagrebački profi..nešto..uglavnom četnički pop koji usred Zagreba, glavnog grada svih Hrvata propagira četnički pokret. Čak bi mi djelovalo i simpatično to četništvo kad bi se tu radilo o nekom pokretu za očuvanje rijetke vrste papiga ali mi Hrvati jako dobro znamo što je četnički pokret, znamo što su četnici i koliko zla su nam nanijeli kroz povijest.

Osobno, za mene, za razliku od Pupovca, svi Srbi nisu četnici. Ima među Srbima časnih ljudi, pogotovo onih koji su zajedno sa nama, rame uz rame branili svoju Domovinu Hrvatsku.

Pupovac sebi daje za pravo u isti koš svrstati četnike i srbsku nacionalnu manjinu time što odmah skače na stražnje noge i glumata tobože uplakanim glasom neku ugroženost srbske nacionalne manjine u Hrvatskoj.

Očigledno je da je pohađao sate glume kod svog velikosrbskog prijatelja Stazića koji se danas toliko trudio objasnitni Premijeru Oreškoviću da je jadan neuk i zelen i da ne zna u što se uvalio prihvativši se premijerske funkcije.

Valjda je očekivao da će Premijer odjednom ustati, zagrliti ga i ganutim glasom progovoriti riječi zahvale što mu je otvorio oči i zamoliti druga Zoku da se vrati u premijersku fotelju i spasi Hrvatsku od Hrvata.

Naš dežurni četnik zvani Plačljivko Milorad tako pametno objašnjava prvo mladom obrazovanom novinaru a potom i cjelokupnoj hrvatskoj javnosti što je to satira a što je govor mržnje. Hvala, Milorade, sad znam da ti mogu reći, onako čisto satirično Relkovićevim stilom da ideš slobodno svome bratu četniku popušit četnički milokliz…ako čitatelji ne shvaćaju satiričnu poruku, radi se o tome da njegov brat uopće nema milokliz a Pupovac inače puši samo Pušiću. Ako tko ne shvaća što je to satira, Milorad ga poziva k sebi na filozofski fakultet da mu ispod katedre objasni satiru.

Da je kojim sličajem Relković živ garant bi se njegov ep zvao “Satir iliti Milorad Pupovac”.

Zapravo, ima tu gomila problema koji u skoro vrijeme čekaju razne Pupovce, Staziće, Putiće, Pusiće, Frljiće i ostalu komunističko-četničku gamad.

Zatvorit će se izvor prihoda za njihove kobajagi “ne vladine” udruge i njihovo širenje “multikulturalnog” jednoumlja preko raznih Frljića, Dežulovića, Ivančića, Tomića i sličnih smradova koji od svega hrvatskog vole jedino hrvatsku kunu i nemaju ni malo srama za novac srati po ruci koja ih hrani to jest po hrvatskom narodu koji puni proračun da bi oni iz istog bili masno plaćeni da nas blate.

To je bol koja nikad neće proći. Nema više hrvatskih kuna za posao koji naj više vole. Jadni, morat će pljuvati po Hrvatima a nitko im za to neće platiti. Zaista suosjećam. Suosjećam toliko da bih im dao besplatni plac na Markovu Trgu sa pogledom na krov i šahovnicu sa prvim bijelim poljem i sablju Bana Jelačića pod vratom da se slobodno oslone kad ih zaboli vrat. I obavezno čeličnu kuglu na lancu oko noge da nebi nekome palo na pamet oteti ih i prisilno odvesti u Vrapče na “liječenje” onako kao što su oni gospodina Marka Franciškovića.

Evo, sad će netko neupućen reći da je ovo govor mržnje i poziv na linč. Neee, pitajte Pupovca. On zna da je sve ovo zapravo satira a nisam ja kriv ako vi ne razumijete satiru.

Usput, prolazio sam pored sjedišta srbske pravoslavne crkve u Zagrebu i zamalo me nešto ugrizlo…zato apeliram na lokalne komunalne vlasti da vrate onaj natpis “Pazi! Oštar četnik”

Sreća pa nisam tako plašljiv ali može naići neka bakica ili nedaj Bože dijete pa će stradati. A svjedoci smo da ih je puno stradalo. I previše. A to nije bila satira.

Za Dom Spremni.

 

ČAPLJA

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Zoran Ereš napisao:

    ZATO JER SU ČETNICI U VRHU SVIH DRZAVNIH INSTITUCIJA I TAJ ĆE PROBLEM OSTATI DOKLE GOD SE NE NAPRAVI LUSTRACIJA , UDBAŠI ILI ČETNICI ZA HRVATE NEMA NIKAKVE RAZLIKE , POSLIJE DRUGOG SVJETSKOG RATA KOMUNISTI SU POUBIJALI 90% USTAŠA A 90% ČETNIKA SU POSTALI KOMUNISTI I KOJA JE DANAS RAZLIKA IZMEDJU ČETNIKA I UDBAŠA IMA LI JE ?

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.hr

Dnevno.hr

Read previous post:
Prvi TV intervju Tihomira Oreškovića, novinarka ga pitala gdje je bio ’91.

Tražio sam od svakog ministra snimanje stanja ministarstava do srijede. S gospodinom Marićem smo jučer radili četiri sata, a fokusirat...

Close