Published On: Pet, lip. 28th, 2019

Završetak obuke ročnika na dragovoljnom vojnom osposobljavanju

Završetak obuke 25. naraštaja na dragovoljnom vojnom osposobljavanju dragovoljnih i 7. naraštaja na dragovoljnom vojnom osposobljavanju dragovoljnih i 7. naraštaja ročnika vrhunskih sportaša svečano je obilježen u četvrtak, 27. lipnja 2019. u vojarni “123. brigade HV” u Požegi.

Obuku koja je počela 3. svibnja 2019. završilo je ukupno 159 ročnika 25. naraštaja, od kojih je 29 ročnica i tri vrhunska sportaša dragovoljna ročnika 7. naraštaja Tin Srbić – gimnastika, Mihovil Fantela – jedrenje i Stipe Žunić – atketika.

Postrojenim pripadnicima Središta za temeljnu obuku i dragovoljnim ročnicima, obratio se zapovjednik Središta za temeljnu obuku brigadir Milan Čorak koji je u svom obraćanju u ime svih djelatnika Središta za temeljnu obuku i svoje osobno ime čestitao ročnicima na uspješnom završetku dragovoljnog vojnog osposobljavanja.

“Nova znanja i iskustva, nadasve nova prijateljstva koja ste stekli proteklih osam tjedana, čine vas različitim od onih koji nisu doživjeli ovo iskustvo i odslužili dragovoljno vojno osposobljavanje”, rekao je brigadir Čorak izrazivši zadovoljstvo činjenicom što će mnogi ročnici potražiti svoju egzistenciju u djelatnom sastavu Oružanih snaga RH.

Na kraju svečanosti podijeljene su pohvale i nagrade najboljim ročnicima 25. naraštaja. Najboljom ročnicom proglašena je Anđela Matić, a najboljim ročnikom Ljudevit Sekulić koji su za izvršavanje postavljenih zadaća pismeno pohvaljeni i nagrađeni knjigom i značkom Dragovoljni ročnik.

MORH

Pratite me

J.D.

Tajnica UHB RH / novinarka / radijska voditeljica i urednica at UHB RH / Braniteljski Radio RH / Portal Dnevnih Novosti
Udata, supruga dragovoljca i hrvatskog branitelja, majka troje odrasle djece, dugogodišnji borac za braniteljska prava.
J.D.
Pratite me

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
POSLJEDNJI POZDRAV RATNIKU – MIRO RAGUŽ

Kad čuješ crkvena zvona i pucnjavu tri plutona Na trenutak stani ni korak taj ne zakorači Ne srami se iskreno...

Close