Zbog prometnih nesreća na A6 vozi se uz ograničenje brzine

U Hrvatskoj će u srijedu biti pretežno sunčano i vruće vrijeme, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda Hrvatske (DHMZ).

Poslijepodne uz jači razvoj oblaka u unutrašnjosti Dalmacije i gorskoj Hrvatskoj, a navečer i u središnjim predjelima postoji mogućnost lokalnih pljuskova i grmljavine. Vjetar će biti slab do umjeren jugoistočni, na Jadranu ponegdje i jači. Najviša dnevna temperatura uglavnom će se kretati između 29 i 34 Celzijeva stupnja.

HAK: Prometne nesreće na autocesti A6

Zbog prometne nesreće na autocesti A6 u tunelu Javorova kosa u smjeru Rijeke kao i one između 15. i 16. kilometra (Bosiljevo-Ravna Gora) vozi se uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat, upozoravaju u srijedu iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika te košnje, pa HAK vozače upozorava da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine.

Zbog kvara na informacijskom sustavu privremeno je na graničnom prijelazu Jurovski Brod moguć prelazak samo državljanima Republike Hrvatske i Slovenije. Ostali se preusmjeravaju na prijelaz Pribanjci.

Pomorski i željeznički putnički promet odvijaju se bez poteškoća.

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Hrvatska izgubila u Varaždinu, Tunis nas nadmudrio kontrama

Hrvatska nogometna reprezentacija je poražena 2-1 u Varaždinu od Tunisa. Prvi je to poraz naše reprezentacije od jedne afričke momčadi,...

Close