Published On: Pon, sij. 14th, 2019

Zbog propalog posla s avionima, zasjeda Vijeće za obranu

U ponedjeljak, 14. siječnja održat će se sjednica Vijeća za obranu na kojoj će biti predstavljena izvješća o postupku nabavke borbenih zrakoplova.

Predsjednica Grabar-Kitarović zatražila je od načelnika Glavnog stožera Mirka Šundova da na sjednici podnese detaljno izvješće o trenutačnom stanju borbenog zrakoplovstva.

Obzirom na politički konsenzus o zadržavanju sposobnosti borbenog zrakoplovstva, predsjednica Grabar-Kitarović nada se da će se proces obnove borbenog zrakoplovstva nastaviti s ciljem čim bržeg iznalaženja rješenja.

‘Na nastavak procesa modernizacije Republiku Hrvatsku obvezuju stanje i perspektive borbene tehnike Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, a žurnost u postupanju uvjetovana je neopravdanim višegodišnjim odgađanjem odluke o budućnosti borbenog zrakoplovstva i trenutnim stanjem nakon remonta iz 2013. godine’, priopćeno je prošloga tjedna iz Ureda predsjednice.

Autor: nacionalno.hr

Displaying 3 komentara
Have Your Say
  1. Zbog propalog pokusaja pljacke

  2. Sime S. Devcic Sime S. Devcic napisao:

    Ma cim cete se braniti pustili ste toliku populaciju da bjezi iz Hrvatske a, nemate niti s cime pruzati otpor na kraju svega nitko vam vise i ne vjeruje ! Dolazi putin u Srbiju!

  3. KOLIGNJA IMA ŠTO REČI KOKODA

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Predrag Peđa Mišić: Ne želim bratstvo i jedinstvo, na osobnom primjeru znam da je to problem

Vukovarski branitelj Predrag Peđa Mišić na facebooku komentirao je  trenutnu hrvatsku političku scenu “NA ŽALOST Ne, ne želim bratstvo i...

Close