Objavljeno: Sri, stu. 7th, 2018

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruge Specijalne policije osudile Milana Bandića

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruge Specijalne policije osudile Milana Bandića i Daliju Orešković

PRIOPĆENJE:

U ime Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata RH htjeli smo prvotno samo napisati da oštro osuđujemo čin gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića kojim je istinski uvrijedio sve hrvatske branitelje i stradalnike Domovinskog rata, a sada mu i zahvaljujemo što je otvorio svoje karte i pokazao pravo lice. Poručujemo da znamo u „što se igra“ i da mu ta igra neće proći!

Nedjela se srpskih okupatora mogu nabrajati u nedogled… ili do 2. studenog 2018. kada ih „potezom pera“ briše Milan Bandić i poziva u glavni grad Republike Hrvatske četničkog donatora, stranačkog kolegu i bliskog suradnika „balkanskog koljača“, zloglasnog ratnog zločinca, Željka Ražnatovića Arkana, sadašnjeg predsjednika Skupštine općine Jagodina – Dragana Markovića Palmu.

Pojavio se na hrvatskoj političkoj sceni i novi Ratapoil, simbol političke gluposti, bezobrazluka, megalomanije, hohštaplerstva i kočoperenja u ime ispraznih programa, samopromocije i grabljenja pozicija. Osvanuo, doduše, nije u satiričnom časopisu Charivari, već (jer daleko smo od vremena za šale) u Novostima, glasilu Srpskog narodnog vijeća.

Dalija Orešković koja hrvatske branitelje  naziva metastazom:„ To su sve metastaze nekog karcinoma koji je počeo davnih dana….“ Gospođo Orešković, ako je itko metastaza nekog karcinoma to su onda političari ili oni koji se tako nazivaju. Oni koji su sudjelovali u nezakonitoj privatizaciji, bavili se ratnim profiterstvom i izbjegavali sudjelovanje u obrani Domovine. Na žalost, dio njih su danas vaše kolege kojima nije sveto ništa osim tople fotelje i dobre plaće. Shvaćamo lakoću prihvaćanja udobnosti pod svaku cijenu, drugačije bi postupali da ste se za ovu zemlju borili na prvoj crti, osjetili krv na rukama i prošli mnoge strahote. Ne znate to ni vi ni gradonačelnik Zagreba Milan Bandić. Zato ste spremni preko leševa izdići sebe na pijedestal no, budite uvjereni, mi vam to nećemo zaboraviti!

ZUV HGP, Željko Dragašević, V.D.

USPD RH , Zoran Maras , predsjednik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Kaznena prijava za koga se utvrdi da širi lažne informacije i uznemirujuće vijesti o migrantima

Glasnogovornica ličko-senjske policije Maja Brozičević potvrdila je u srijedu ujutro Hini da je grupa od 46 ilegalnim migranata, Pakistanaca, koja...

Close