Published On: Uto, tra 2nd, 2019

ZRAČNA LUKA: Mila kreće za Ameriku. Sretno!

Djevočica Mila, za čije je liječenje u četiri dana prikupljeno gotovo 35 milijuna kuna, stigla je na zagrebački aerodrom nešto poslije 8 sati. Ondje ih je dočekao veliki pljesak zaposlenih i svih koji su se u tom trenu našli na ulazu u zgradu Zračne luke.

“Hvala svima, što ste se odazvali, hvala ljudima, medijima, hvala svim prijateljima”, rekao je otac Marin pred novinarima držeći u rukama svoju Milu koja je mirno promatrala sve oko sebe.

“Sada je stvarno, nadam se, dosta ovoga cirkusa, idemo u neke nove bitke. Tu je, spremna je za dalje, idemo mi svoje odraditi. Što se tiče smještaja, sve su na sebe preuzeli “Hrvatsko-američko društvo prijatelja Steve Rukavina”.

U posljednja dva tjedna spavao sam  tri sata ukupno, sinoć smo se sa svime natezali do 1,2 ujutro pa smo u pet krenuli. Evo, ne znam što sad trebam dalje raditi, zamolio bih vas da mi odemo na miru. Hvala vam lijepa, ljudi”, rekao je Marin Rončević, nakon čega je  i Mila pozdravila okupljene.

Milin djed, Vladimir Rončević, na aerodromu je komentirao je li im laknulo sada kada su na putu za SAD.

“Na neki način je laknulo jer je ova prva faza bila izuzetno naporna i strašno stresna jer se mijenjalo sve iz sata u sat. I ti pregovori sinoć trajali su do 11 sati, prva faza je gotova, sada kreće ona mnogo važnija, to je ta faza liječenja. Međutim, kao što smo vjerovali da će ova prva proći kako treba, tako vjerujemo da će i ova druga, kazao je.

R.I./Foto:pxll

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Nova ravnateljica NP Krka izazvala bunt turističkih vodiča:Nella Slavica već prvim potezima

Ministarstvo turizma se slaže s time da je cijeli postupak napravljen protivno pravila struke u NP Krka... Novi problemi za...

Close