(VIDEO) Reakcija RTL-ovih komentatora Filipa Brkića i Nikše Kaleba nakon ključne obrane Marina Šege protiv Njemačke za polufinale

20.01.2020. 11:09:00

Hrvatska rukometna reprezentacija u dramatičnoj utakmici u Beču pobijedila je favoriziranu reprezentaciju Njemačke 25:24 i tako izborila polufinale Europskog prvenstva. Veliki je to uspjeh hrvatskog rukometa, tim prije što su na Euro naši rukometaši, predvođeni izbornikom Linom Červarom, otišili ”kao najveći autsajderi.”

Jedan od junaka velike pobjede hrvatske reprezentacije je i golman Marin Šego, koji je veći dio utakmice branio vrlo loše, malo mu je toga polazilo za rukom, no, onda je u posljednjim sekundama čudesno obranio šut njemačkog rukometaša i tako spriječio izjednačenje, Hrvatska je, uz pomoć fenomenalnih navijača, stigla do pobjede i, kako smo već rekli, polufinala.

Sjajna obrana Marina Šege izazvala je i reakciju komentatora RTL-a, Filipa Brkića i bivšeg hrvatskog reprezentativca, Nikše Kaleba, koji te večeri i nije bio u nekoj naročitoj formi s obzirom na nekoliko neumjesnih, prizemnih, pa i primitivnih komentara, od kojih je ”najbizarniji” onaj nakon utakmice kada se pokušao pridružiti rukometašima dok su slavili pobjedu. Tada je, naime, Kaleb rekao: ”Znam da volite žene, ali sad bi vam svima po*ušio ku*ac…”

Pogledajte ipak reakciju Kaleba i Brkića nakon Šegine čudesne obrane za komentatorskim mjestom.

Izvor: narod.hr/Foto:snimka zaslona

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.