13. Nacionalni susret udomiteljskih obitelji

28.05.2021. 11:28:00

Trinaesti Nacionalni susret udomiteljskih obitelji održat će se u subotu 29.05. u Starom Gradu u Đurđevcu s početkom u 10:00 h. Nacionalni susret udomiteljskih obitelji organizira Forum za kvalitetno udomiteljstvo djece – udomitelji za djecu u sklopu projekta Udomitelji zajedno koji financira Ured UNICEF-a iz Hrvatske i projekta Znanjem protiv vršnjačkog nasilja nad mladima iz udomiteljskih obitelji koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te uz podršku Grada Đurđevca i Koprivničko-križevačke županije.
Teme 13. Nacionalnog susreta su Vršnjačko nasilje nad mladima iz udomiteljskih obitelji i Život u udomiteljskim obiteljima tijekom pandemije SARS-CoV-2 virusa gdje će udomitelji govoriti o problemima s kojima se suočavaju tijekom pandemije i dati konstruktivne prijedloge kako bi se isti spriječili.
Cilj Nacionalnog susreta je omogućiti druženje udomiteljskim obiteljima koji dolaze iz različitih dijelova Hrvatske kako bi razmjenjivali iskustva te sklapali nova poznanstva u svrhu razvoja kvalitetnijeg udomiteljstva.

Izvor: Podravski radio

Izvorni autor: Redakcija/Foto: fah

Autor: