2. MEMORIJAL IVANA TODORIĆA

10.08.2022. 16:37:00

Policijska uprava istarska, Istarski savez Istre, Regionalni klub IPA Istra, Udruga specijalne jedinice policije BAK Istra i Turistička zajednica grada Pule i ove godine organiziraju utrku u spomen na policijskog službenika Ivana Todorića.
Osim što se utrkom želi odati počast Ivanu, ona ima i humanitarni karakter, s obzirom da je sav prihod od utrke namijenjen Zakladi policijske solidarnosti.
2. Memorijal Ivana Todorića održat će se u subotu, 24. rujna u 10 sati, sa startom i ciljem u bivšem policijskom kampu u Valbandonu, odakle će se trkači uz more uputiti prema štinjanskim tvrđavama.
Sudionici mogu birati između dvije staze: glavne utrke od 11.300 metara ili rekreativne utrke od 2.209 metara, a natjecat će se u kategoriji građana i kategoriji policije.
Prijave na utrku zaprimaju se putem poveznice: 2. MEMORIJAL IVANA TODORIĆA najkasnije do 20. rujna. Na trci mogu sudjelovati aktivni i umirovljeni djelatnici MUP-a.
Startnina za utrku u iznosu od 50 kuna uplatit će klub IPA Međimurje za zainteresirane članove.
Prijave kod tajnika Daria Srneca.

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Darko Dragićević/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.