21. obljetnica akcije 'Una 95' u spomen na poginule hrvatske branitelje

18.09.2016. 17:09:59

GROMOVI Kod spomenika poginulim 'Gromovima' u Hrvatskoj Dubici položeni su vijenci i zapaljene svijeće, te je služena misa Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević, sudjelovale su u obilježavanju 21. obljetnice akcije 'Una 95', koju je u spomen na poginule hrvatske branitelje organizirala Udruga ratnih veterana 2. gardijske brigade „Gromovi“. Kod spomenika poginulim „Gromovima“ u Hrvatskoj Dubici položeni su vijenci i zapaljene svijeće, te kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Dvoru. Sveta misa za poginule, umrle i nestale „Gromove“ i sve hrvatske branitelje služena je u župnoj crkvi Sv. Petra i Pavla u Dvoru. Gromovi 21.obljetnica

Gromovi 21.obljetnica

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.