'A da Ustavom političarima zabranimo da imaju ljubavnice?'

29.05.2013. 13:24:20

Bivša premijerka i predsjednica HDZ-a, a danas nezavisna saborska zastupnica Jadranka Kosor na svom je Twitter profilu objavila zanimljivu poruku. Na Twitter profilu nekadašnje premijerke, a danas nezavisne saborske zastupnice Jadranke Kosor, danas je osvanula objava sljedećeg sadržaja: 'Kako bi bilo da u Ustav ugradimo zabranu političarima (osobito demokršćanima) da imaju ljubavnice? Onima koji su u braku, jasno.' 29-5-2013- 13-03-06 Jadranka Kosor je za Dnevnik Nove TV potvrdila da je taj status na Twitteru doista njezin te je naglasila kako je to bila ironija. Istaknula je kako dotični status nije nikome usmjeren, već je to njezino 'razmišljanje u trenutku kada se raspravlja o nekakvim izmjenama Ustava, dok u državi ima puno većih i važnijih problema'. 29-5-2013- 13-03-57   Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.