A-HSP održao prosvjed radi veličanja četničkih zločina u Srbu

19.07.2015. 08:30:14

Jučer je ispred sjedišta Srpskog narodnog vijeća u Gajevoj ulici u Zagrebu Autohtona – Hrvatska stranka prava održala prosvjedni skup. Prosvjedni skup je održan povodom organizacije proslave četničkih zločina nad Hrvatskim narodom 1941. i 1990. godine u Srbu i Lici. Dražen Keleminec predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava je rekao da u Srbu nikada nije bilo antifašista ni komunista već samo četnika koji su surađivali sa fašističkom Italijom. Dosta je veličanja četništva i nikada nećete ostvariti Veliku već malu Srbiju. 25. 07. 1941. godine u Srbu je održan miting na kojem je govorio četnički zločinac Vojislav Šešelj i tom prilikom pozvao na klanje i protjerivanje Hrvatskog naroda. 27. 07. 1941. godine četnici su zaustavili vlak pun hodočasnika i poubijali ih, katoličkog svečenika pekli na ražnju, selo Boričevac spalili , poubijali i protjerali Hrvate, a cijelo selo Ivezići poklali i bacilli u jamu. Prošle godine izvađeni su ostaci kostiju , a među njima bilo je dijete od samo dvije godine. Doći će dan kad u Srbu neće biti slavlja, a umjesto četničkog spomenika podignut ćemo spomenik hrvatskim žrtvama. Mi nikome ne prijetimo. ali Pupovac i Srbi kojima se ne sviđa u Hrvatskoj neka idu u Srbiju, a ako im se ni tamo ne sviđa neka idu u Sjevernu Koreju pa neka tamo veličaju četništvo. Bog i Hrvati ! Autohtona – Hrvatska stranka prava predsjednik, Dražen Keleminec

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.