'A kaj taj se*e?': Nezadovoljna gospođa je 'uletjela' Kuščeviću u kadar

04.04.2019. 11:58:43

Ministar je počeo objašnjavati da se zakon o financiranju stranaka donio vrlo brzo zbog nadolazećih europskih izbora kada mu je jedna gospođa upala u rečenicu, pa i u kadar, te rekla: "A kaj taj se*e?" Lovri Kuščeviću, ministru uprave, prišla je jedna gospođa na Trgu bana Jelačića u Zagrebu dok je davao izjavu za N1 televiziju. Ministar je počeo objašnjavati da se zakon o financiranju stranaka donio vrlo brzo zbog nadolazećih europskih izbora kada mu je jedna  gospođa upala u rečenicu, pa i u kadar, te rekla: "A kaj taj se*e?" Kuščević se okrenuo za gospođom i pozvao je da dođe pred kamere.
- Dođite vi malo ovdje. Dođite, dođite - pozvao je ministar. No, gospođa to nije prihvatila već je samo dobacila: 'Taj samo se*e. Sram vas bilo. Kaj ste muško?' Nezadovoljna gospođa je zatim nastavila svojim putem, a Kuščević se usredotočio na svoje izjave.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.