ABH na skupu potpore bosanskohercegovačkim Hrvatima

07.06.2013. 09:35:35

Na poziv studenata i mladeži iz Bosne i Hercegovine kao organizatora, pridružili smo se skupu potpore šestorici bosanskohercegovačkih Hrvata, osuđenim prvostupanjskom presudom od strane haškog suda za ratni zločin i udruženi zločinački pothvat. S obzirom kako je takva presuda za nas neprihvatljiva a o čemu smo se i javno očitovali, u potpunosti podržavamo organizatore skupa u nastojanjima da ova sramotna presuda i politička osuda Hrvatske kao agresora na Bosnu i Hercegovinu ne prođe u tišini. Nažalost svjedočili smo iznimno malom broju prosvjednika, pa se s razlogom pitamo da li je Hrvatska doista zaboravila svoje branitelje i svoju braću u Bosni i Hercegovini. DSC01751 640x480 Od predstavnika političkih stranka koje sebe nazivaju domoljubnim, na skupu potpore osim nas i kolega iz HČSP-a drugih nije bilo. Da li je hrvatska „desnica" uopće svjesna da nam je država proglašena agresorom na drugu državu s kojom je zajedno pretrpjela užas velikosrpske agresije ili joj je samo teško prošetat do Markovog trga do kojeg inače nije problem doći kad se ide po saborske i ministarske mandate. DSC01752 640x480 Predstavnike braniteljskih udruga moglo se pobrojati na prste jedne ruke što je svakako najžalosnije od svega. Ima li uopće smisla pitati gdje su sve te silne braniteljske udruge Grada Zagreba koje prije nekoliko dana nisu zaboravile doći na domjenak kod gradonačelnika . Ako znamo da je preko 80 posto predstavnika tih udruga porijeklom iz Bosne i Hercegovine kao uostalom i sam gradonačelnik, možemo samo zaključiti kako su, ili zaboravili svoju Domovinu ili se nekoga boje. prosvjed bih_hrvati_640x480 Akcija za bolju Hrvatsku Jasna Dautanac, članica predsjedništva ABH Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.