Adelini hitovi na humanitarnom koncertu za Vukovarski vodotoranj

11.11.2016. 10:23:42

Svirat će se Carmen suita, Silverado, najbolje od Adele, Ratovi zvijezda i brojne druge glazbene uspješnice Simfonijski puhački orkestar Oružanih snaga Republike Hrvatske zajedno sa svojim gostima - Bandom Američkih zračnih snaga u Europi, 15. studenoga u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu održat će humanitarni koncert za obnovu Vukovarskog vodotornja, simbola hrvatskog zajedništva. objavljeno je u četvrtak na internetskim stranicama Oružanih snaga (OS RH). Uz članove Simfonijskog puhačkog orkestra Oružanih snaga RH nastupit će solisti Banda Američkih zračnih snaga u Europi - Jill Diem, Sarah Howard na flauti i Mark Burditt na trombonu, a Orkestrom će ravnati dirigent Američkih zračnih snaga u Europi Donald Schofield. Svirat će se Carmen suita, Silverado, najbolje od Adele, Ratovi zvijezda i brojne druge glazbene uspješnice. Humanitarni koncert Simfonijskog puhačkog orkestra Oružanih snaga RH i njegovih gostiju, Banda Američkih zračnih snaga u Europi predvođenih dirigentom Schofieldom, održat će se u utorak, 15. studenoga, u 19,30 sati, a ulaznice se mogu  kupiti na blagajni KD Vatroslava Lisinskog po cijeni od 20 kuna, objavljeno je iz OS RH.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.