Admiral Davor Domazet – Lošo oduševio na tribini

13.02.2016. 09:52:16

U organizaciji Udruge branitelja Domovinskog rata „Zagrebački velesajam“, održana je prva tribina s nazivom „Da se ne zaboravi – 25 godina poslije“. Gost je bio admiral, pisac, političar, bivši načelnik Glavnog stožera Hrvatske vojske Davor Domazet – Lošo, koji se u razgovor s voditeljem tribine Mladenom Pavkovićem osvrnuo na stvaranje slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države, ali je i komentirao i analizirao brojna aktualna politička i ina događanja u svijetu. Na tribini je, među ostalima, bio nazočan i general pukovnik Mladen Markač, koji je i kroz pitanja svom suborcu i kolegi Davoru Domazetu – Loši učinio da ovaj događaj uzdigne na još veću razinu, tako da su brojni posjetitelji uistinu bili zadovoljni onim što su tijekom 90 minuta mogli čuti. Predsjednik Udruge branitelja „Zagrebački velesajam“ Željko Baća je rekao da je to prva od niza tribina, koje će se održavati na Zagrebačkom velesajmu, s ciljem da se i ne zaborave oni koji su stvarali hrvatsku državu. Na sljedećoj tribini, koja je zakazana za 16. ožujka, gostovat će general Ljubo Ćesić Rojs. (PR)

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.