AGROKOR Alvarez napustio Hrvatsku, stručni tim ostaje Ramljaku na raspolaganju

11.04.2017. 10:50:36

Ante Ramljak, Vladin povjerenik za Agrokor jutros je oko osam sati stigao u Agrokorov toranj na svoj prvi radni dan.

Nije želio novinarima otkriti nikakve nove informacije, već je rekao kako će se kasnije obratiti javnosti s novostima. Također je kazao i kako ga očekuje težak i naporan dan. Prema neslužbenim informacijama, planira uputiti pozive prema nekoliko renomiranih međunarodnih konzultantskih kuća koje se bave restrukturiranjem, da se uključe u natječaj s prijedlozima restrukturiranja Agrokora, prenosi N1. Kako piše portal Index, Antonio Alvarez III napustio je Hrvatsku. Odletio je jutros iz Zagreba u 8.25 avionom za Amsterdam. Od izvora koji je blizak njegovom timu Index doznaje kako on i dalje čeka sljedeći potez povjerenika Ramljaka te da će mu po potrebi biti na raspolaganju. “Povjerenik Ramljak ima na raspolaganju jaki stručni tim koji će mu pomoći u tranziciji”, kazao je izvor. Na upit o Alvarezovoj ulozi u budućnosti, Ramljak je kazao kako će on “imati priliku u jednom kratkom procesu koji ćemo mi provesti u sljedeća dva-tri dana dati svoju ponudu za restrukturiranje, između ostaloga i sa svojom konkurencijom, koja je u tom rangu i nakon toga ćemo odabrati tko je najbolji”. Kako piše N1, na pitanje može li on biti savjetnik za restrukturiranje ako ga Ramljak odabere, odgovorio je: “Može, ali i ne mora”.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.