ANONIMNI PRIJATELJ SPOMINJE NAVIJAČE NA ULAZU! Što se zna o beogradskom klubu iz kojeg je nestao Splićanin? U recenzijama se i prije spominjala negativna iskustva

02.01.2022. 17:55:00

“Tragamo za Matejom već dva dana. Umorni smo, ali nećemo odustati”, poručili su u izjavama za srpske medije prijatelji nestalog Splićanina Mateja Periša koji se u Beograd sa društvom zaputio kako bi tamo dočekao Novu godinu. Ondje mu se tijekom boravka u beogradskom klubu Gotik gubi svaki trag. Kako je potvrđeno od strane menadžera kluba ondje nikakav incident nije zabilježen, potvrdu te teze iznio je i jedan mladićev prijatelj, dok Mondo.rs prenosi izjavu drugog prijatelja koji je s Matejom boravio u Beogradu.

“Na ulazu su nam se činili sumnjivi mladići koji su tu stajali, saznali smo kasnije da su neki navijači. Ali ništa nam nisu dobacivali, nitko nas nije dirao”,  istaknuo je jedan od prijatelja. Inače je u tijeku pregled kamera kluba, a policija je potragu proširila na rijeku, te se pregledavaju i šetališta između klubova.

Inače je Gotik u kojem je Matej nestao na glasu kao jedan od najvećih i najpoznatijih beogradskih klubova, smješten je u samom srcu Beton Hale na mjestu gdje se nekoć nalazio klub Magacin. Kako se može pronaći na beogradskim internetskim stranicama na kojima se i inače promoviraju noćni klubovi Gotik je mjesto na kojem nerijetko nastupaju brojni poznati pjevači, fenomenalno je uređen, sa svjetlosnim i zvučnim efektima, a ondje se može zateći i uvijek raspoloženo te profesionalno osoblje.

Svaki izlazak u Gotik je ne samo nova avantura, već i prilika da upoznate najljepše djevojke naše prijestolnice”, poručuje se u opisu beogradaskog kluba, oko kojega su recenzije na društvenim mrežama ipak podijeljene. Dok jedni doista potvrđuju tezu o dobroj zabavi i ugodnom provodu te profesionalnom osoblju, dio posjetitelja u Gotiku se nije najbolje proveo.

” Rezervacija ovdje ništa ne znači, osoblje je bilo nepristojno, voditeljica je bila gora. Ovo mi je bio prvi i posljednji put u ovom klubu”, piše tako u objavi jednog posjetitelja. Drugi pak poručuje kako je riječ o fenomenalnom, najboljem klubu u gradu. ”Preporučila bih vam da nađete druge osobe za obezbeđenje, jer oni momci sinoć ne znaju da se ponašaju, previše su se uživeli u ulogu, maltretirali nas na ulazu, odgurali sa stepenica, meni isščupali nokat, a drugarici slomili prst, završila je u urgentnom sa gispom na ruci”, pisala je prije par godina jedna nezadovoljna posjetiteljica, no ako je suditi po većini recenzija radi se o klubu sa sasvim korektnom reputacijom.

Inače, otac nestalog mladića Nenad Periš prije puta u Beograd oglasio se za hrvatske medije te poručio kako mu nije jasno kako nitko od osiguranja kluba ne zna gdje je iz njihova kluba izađao njegov sin.

”Kad su Matejevi prijatelji prijatelji primijetili da ga nema mislili su da je s nekim društvom i nisu odmah na to obraćali pažnju. Ali, kada su ujutro pred odlazak iz kluba našli njegovu jaknu na vješalici u garderobi “Gotika”, a njega nije bilo, nastala je panika koja je kulminirala nakon što su shvatili da nije došao ni u zajednički apartman kojeg su u Beogradu izajmili. Muče me neke dileme: ispred kluba i u klubu nema nikakvih tragova krvi, kose ili bilo čega što bi ukazivalo na sukob. Nije mi jasno da nitko od osoblja “Gotika” nije vidio kada je i gdje je otišao moj sin. Apsolutno ništa, kao ni gosti koji su bili ispred kluba”, poručio je otac nestalog mladića.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Iva Međugorac/Foto: Mup / Dalmacija danas

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.