Ante Gotovina postao počasni građanin Paga

19.05.2018. 08:40:31

Na svečanoj sjedici u povodu Dana grada Paga, dodijeljene su godišnje nagrade za promidžbu i razvoj otoka.

Povelja za životno djelo uručena je Anti Kuriliću, voditelju Kulturno-umjetničkog društva Družina, a povelja počasnoga građanina – generalu Anti Gotovini. Evo što je poručio umirovljeni general Ante Gotovina: Povelja počasnog građanina ovog lijepog Grada Paga priznanje je jednom vremenu, njegovim ljudima, hrvatskim braniteljima, pobjedom nad agresijom ostvarili smo samostalnost, sigurnost i slobodu…. Domovinski rat je temelj hrvatske državnosti i dalje nam ostaje briga o sigurnosti. To je trajna obveza našeg sustava i nacionalne sigurnosti. Živjeti u sigurnom okružju je pretpostavka stabilnosti , gospodarskog i socijalnog razvoja naše države i na tom putu želim nam uspjeh, kazao je general Gotovina.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.