Ante Gotovina: Pred Hrvatskom su danas, za razliku od 1990-ih, nove zadaće

22.10.2015. 09:28:34

General Ante Gotovina sinoć je iz ruku gradonačelnika Milana Bandića primio Povelju počasnog građanina Grada Zagreba. Čast koju ste mi iskazali je priznanje jednom vremenu i svim hrvatskim braniteljima i od srca vam svima hvala – poručio je Gotovina gradonačelniku, zastupnicima u Skupštini te svim Zagrepčanima. Poručio je da su danas za razliku od 1990-ih pred Hrvatskom nove zadaće, a da je najvažnija gospodarsko pozicioniranje u Europskoj uniji, piše Večernji list Gradonačelnik se zahvalio prijatelju Gotovini kazavši da je za razliku od mnogih drugih uz njega i njegovu obitelj bio i u vremenima prije oslobađajuće presude dok je predsjednik Skupštine Darinko Kosor kazao da je Gotovina povelju dobio i kao vojnik i heroj i kao osoba koja je pozvala sve građane na zajedništvo i izgradnju budućnosti, a ne podjele. Među uzvanicima je bilo 20-ak generala i gotovo svi gradski zastupnici, a slavlje je uveličala klapa Intrade.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.